accidentul mortal dintre sibiu și brașov - vinovatul poliției ’’achitat’’ de o filmare video
FOTO - Info Trafic jud. Brasov

Joi dimineața un accident soldat cu moartea unui șofer a avut loc pe drumul ce leagă Sibiul de Brașov și rănirea a doi pasageri. Din primele cercetări polițiștii au stabilit că vinovat este șoferul care circula regulamentar, dar după ce a apărut o filmare făcută de pe bordul unui autovehicul care circula în zonă, lucrurile s-au schimbat. Accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

VEZI AICI CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL ȘI IMAGINILE VIDEO

Conducătorul auto al vehiculului care s-a angajat în depăşire nu se afla sub influenţa alcoolului, în cauză fiind însă întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Deşi în primă fază s-a crezut că şoferul decedat circula regulamentar, după cum au transmis cei de la IPJ Braşov, acest lucru este contrazis de o filmare surprinsă de o cameră de bord, montată chiar pe maşina care a fost depăşită de unul din autovehiculele implicate în accident. Din imagini se poate observa cum autovehiculul înmatriculat în Sibiu depăşeşte pe linie continuă maşina pe al cărei bord se afla camera video. Revenind pe banda lui, în faţa şoferului din Sibiu apare maşina înmatriculată în Braşov.

„Colegii au efectuat măsurători la locul producerii accidentului, au fost audiaţi martori şi s-au ridicat imagini de pe o cameră video montată pe un autoturism în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului“, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brasov, Gabriela Dinu.

Sursa www.bzb.ro

Ultima oră

Comentariul meu