fc hermannstadt termină liga 2 cu o victorie la snagov. ne vedem în liga 1!

Echipa lui Alex Pelici a învins sâmbătă după amiază în deplasarea de la Snagov cu scorul de 2-0 pe cei de la Sportul Snagov și încheie sezonul din liga 2 pe poziția secundă. Dunărea Călărași a bătut la Metaloglobus și a terminat pe primul loc.

Sibiul promovează în liga 1 de pe poziția secundă. Sibienii lui Pelici au dominat autoritar meciul disputat în deplasare la Snagov.
Sibiul a deschis scorul îb minutul 26, atunci când Coman a centrat din dreapta, Neagu a trecut pe sub minge în faţa careului mic, dar balonul a ajuns în dreapta la Claudiu Pamfile, care reia din prima, din voleu, la colţul lung, învingându-l pe Iacob.
Cu patru minute înainte de pauză ’’Blană’’, a majorat scorul la 2-0. Atacantul sibian scapă singur în careu cu Iacob după ce îi trimite printre picioare lui Lică, îl driblează în stânga şi apoi trimite în plasă.
Victoria a mai adus trei punte în contul Sibiului, care termină sezonul din liga 2 pe poziția a II-a, cu 91 de puncte. Dunărea Călărași a câștigat la Metalogolbus și a acumulat 93 de puncte. Sibiu și Călărași vor juca în liga 1 din sezonul viitor, în timp ce Chindia Târgoviște va juca barajul cel mai probabil cu FC Voluntari.

Ultima oră

Comentariul meu