weekend dedicat copiilor la sibiu - petreceri și evenimente faine în oraș

Încă un weekend prelungit stă să înceapă. Și pentru că vineri se sărbătorește Ziua Copiilor, evenimente sunt din belșug. Dar nu numai pentru cei mici. Petrecăreții, sau dimpotrivă, cei mai ”așezați„ nu au fost lăsași pe dinafară. Pentru toți este câte ceva de făcut în Sibiu.

Cotton Pub by Night pregătește două seriu mega tari. Vineri la platane pune muzică DJ Bogdan Popoviciu, acesta fiind unul dintre cei mai în vogă DJ la ora actuală în România. Petrecerea ține până în zori, iar distracția va fi pe măsură! Sâmbătă va încinge atmosfera Alexander Augustin aka DISCO Biscuit. Distracția e garantată pentru DJ-ul pune muzică în cele mai tari cluburi din țară. Așa că repede, sunați la 0752268866 și rezervați-vă un loc.weekend dedicat copiilor la sibiu - petreceri și evenimente faine în oraș

Ziua Copilului este sărbătorită în multe locații din oraș: Parcul sub Arini, Aerodromul Măgura Cisnădie, Muzeul ASTRA. AICI se găsesc toate detaliile.

Și tot pentru cei mici, vineri, intrarea la mai multe obiective din oraș este gratuită, dar și la un spectacol de la Gong. Detalii aici.

Indiferent de vârstă, la Street Food Festival din Piața Mare, oricine va găsi ceva bun de mâncare. Nu e de ratat așa ceva, mai ales că s-a deschis deja de joi. Treceți pe acolo, că aveți ce…mânca.

weekend dedicat copiilor la sibiu - petreceri și evenimente faine în oraș

Transilvania Tattoo Expo este cu siguranță un eveniment așteptat. Deja emblematic pentru Sibiu, și în acest an adună aici cei mai buni tatuatori din lume. Sunt însă programate concerte, concursuri și demonstrații pentru cei cu inima tare. Așa că de vineri până duminică e timp destul să dați o fugă și pe aici. Se ține la Sala Transilvania.

Festivalul Filmului European de la Centrul Cultural Ion Besoiu se întinde și el pe durata celor trei zile de week-end. Sunt programate filme de excepție, așa că merită bifat și acest eveniment.weekend dedicat copiilor la sibiu - petreceri și evenimente faine în oraș

Teatrul Gong vine în acest final de săptămână cu un spectacol care a lipsit de pe scena lui timp de 7 ani. ”Gagaga și prietenii lui” este un spectacol educativ, interactiv, cu personaje colorate. Se va juca sâmbătă și duminică de la ora 11. Durează 45 de minute, iar un bilet costă 9 lei. Detalii despre piesă, aici.

Ultima oră

Comentariul meu