video - începe a zecea ediție a transilvania tattoo la sibiu. una specială!

Sibiul e cunoscut pentru multe lucruri și printre ele se numără și convenția de tatuaje care se ține aici deja de 10 ani. Transilvania Tattoo Expo a început deja și până duminică Sala Transilvania va fi un muzeu în mișcare. Și asta pentru că tatuajele sunt o formă de artă.

Asta doresc să arate și organizatorii convenției. ”În alți ani ne-am axat pe concerte, demonstrații, evenimente care să arate publicului lumea tatuajelor, artiștii și poveștile lor. Anul acesta mergem pe tatuaje, pe felul în care se realizează, pe arta de a tatua”, spune Ovidiu Popârțan, unul dintre organizatori.

Anul acesta vin la Transilvania Tattoo Expo 45 de artiși tatuatori din toată Europa, dar și din SUA și Venezuela. Cu toții au agenda plină, pentru că cei care doresc să fie tatuați și-au făcut rezervările cu mult timp înainte. ”Au venit tatuatori cu diferite înclinații, cu diferite stiluri. Sunt mari tatuatori din lume, iar cei care își doresc un tatuaj făcut de ei acum este momentul. Și asta pentru că este mult mai ieftin să se tatueze aici decât să meargă doritorii în țările tatuatorilor”, spune Ovidiu Popârțan.
Prețurile sunt stabilite de fiecare artist în parte și variază în funcție de complexitatea modelului, de mărime, de ceea ce își dorește clientul.

Transilvania Tattoo Expo a ajuns la a X-a ediție, și încă de la început a reușit să aducă la Sibiu tatuatori fidelil. ”Sunt undeva la 10 tatuatori care vin aici an de an. Au adus cu ei apoi prietenii, rudele, și așa aici se reunește o gașcă frumoasă”, spune Ovidiu Popârțan.

La fel ca în fiecare an și acum va fi premiat cel mai bun tatuaj, iar Emilio, cel care are cel mai modificat corp din lume, va fi și el prezent.

Intrarea la convenție costă 15 lei, ține până duminică la Sala Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu