psd nu mai susține strategia de dezvoltare a sibiului – din cauza amplasamentului viitorului spital

Grupul de consilieri locali ai PSD s-au abținut joi după amiază la votul pentru strategia de dezvoltare a județului Sibiu pe perioada 2012 – 2020.

După ce la în prima parte a ședinței de consiliu județean, o parte din consilieri au făcut scandal din cauza unor probleme la sistemul de sonorizare care interfera cu un echipament nou în sală (detalii aici), un al doilea moment important al ședinței a fost cel în care consilierii PSD-ului au decis să se abțină la votarea proiectului de modificare a strategiei de dezvoltare a județului Sibiu.
Aceștia nu au fost de acord cu completarea strategiei cu construirea unui nou spital pe Calea Șurii Mici. ”Nu susținem de amplasarea acestei investiții majore pentru județul Sibiu în această zonă de pe Calea Șurii Mici. Amplasarea acestei investiții în zona de acolo o să ducă pe viitor la restricții care vor fi impuse celor care vor dori să investească. Vorbim la restricții din punct de vedere de mediu. (..) Să nu uităm că în imediata vecinătate se află groapa de gunoi. În zonă se simt mirosuri puternice de la această groapă. Tot în zonă sunt și două stații de betoane funcționale. Susținem ideea reavizării, dar nu susținem amplasarea acestei investiții pe Calea Șurii Mici. În acest sens grupul PSD se abține la votarea acestui proiect de hotărâre”, a spus Cătălin Stanciu, lider de grup al PSD în Consiliul Județean Sibiu.
Proiectul a trecut totuși la vot cu 18 voturi pentru și 12 abțineri.

Ultima oră

Comentariul meu