accidentul mortal dintre brașov și sibiu surprins de o cameră video (imagini cu impact emoțional)
FOTO - Info Trafic jud. Brasov

Accidentul auto de joi dimineață dintre Sibiu și Brașov, în care a fost implicată o mașină cu numere de Sibiu a fost surprins de o cameră montată pe altă mașină. În urma impactului un om a murit, iar alte două persoane originare din județul nostru au fost rănite.

Accidentul de joi dimineață de pe DN1, dintre Dridif și Beclean a fost surprins de o cameră de bord, montată chiar pe mașina care a fost depășită de unul din autovehiculele implicate în accident, anunță făgărașultău.ro. Din imagini se poate observa cum autovehiculul înmatriculat în Sibiu depășește pe linie continuă mașina pe al cărei bord se afla camera video. Revenind pe banda lui, în fața șoferului din Sibiu apare mașina înmatriculată în Brașov.accidentul mortal dintre brașov și sibiu surprins de o cameră video (imagini cu impact emoțional)
„Asa cum am informat și de dimineață, din primele date obținute de colegi, după producerea accidentului dintre Beclean și Dridif, a avut loc o depășire în zona de acțiune a indicatorului depășirea interzisă și a marcajului longitudinal continuu.

YouTube video

Colegii au efectuat măsurători la locul producerii accidentului, au fost audiați martori și s- au ridicat imagini de pe o cameră video montată pe un autoturism în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului“, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brasov, Gabriela Dinu.

Ultima oră

Comentariul meu