’’baro party’’ la cotton pub - concertează lino golden. cântă și hitul ’’panamera’’

Dacă tot e mini vacanță de 1 iunie, cei de la Cotton Pub au un pary de top în seara zilei de joi, 31 mai. În cel mai cochet Pub din Sibiu concerteză cel care are acum cel mai în vogă hit la toate posturile de radio.

Când spunem LINO Golden, gândul ne zboară inevitabil la hitul ’’Panamera’’. Melodia tânărului care are colaborări cu Alex Velea, face furori în toată țara și va fi cu siguranță unul din hit-urile sezonului estival din 2018.
Tânărul artist concertează joi seară la Cotton Pub, în cadrul unei petreceri de succes ajunsă deja la a patra ediție. ’’Baro Party’’ se ține pe 31 mai, de la ora 22.00 și este cu număr limitat de locuri. Pe lângă concertul cu Lino Golden, petrecerea înseamnă și o seară cu muzică aleasă ’’pe sprânceană’’, cu un DJ care promite să devină unul de succes în următorii ani.
Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei, dar ar fi bine să vă grăbiți să vă rezervați unul pentru că deja mai mult de jumătate din tichete s-au epuizat încă de zilele trecute. Pentru rezervări și bilete sunați la 0745089057. Mai multe detalii găsiți AICI!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu