alcolemii mari la cinci șoferi în boița, marpod, mediaș, sibiu și agnita
foto - arhivă

Polițiștii sibieni au avut treabă multă în weekend-ul trecut și de Rusalii. Au depistat cinci șoferi băuți la volan în trafic, alcoolemiile fiind destul de mari.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 19,00, în localitatea Marpod, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 64 de ani, domiciliat în localitatea Șelimbăr.
La testarea alcoolscopică a șoferului, acesta a avut un rezultat de peste 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 02,30, în comuna Boița, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în loc. Tălmaciu, în timp ce conducea un moped pe DN 7, deși nu posedă permis de conducere.
De asemenea, la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Drept urmare, polițiștii i-au întocmit tânărului dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 09,00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.
Este vorba despre un localnic în vârstă de 43 de ani, al cărui rezultat la testarea cu aparatul etilotest a fost de peste 0,70 g/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 00,30, pe DJ 106, polițiștii au oprit un autoturism condus dinspre Agnita spre Iacobeni de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din loc. Iacobeni.
Testat alcoolscopic, șoferul a avut un rezultat de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Nocrich care conducea un autoturism pe strada Semaforului deși nu deține permis de conducere.
La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.
Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu