accident produs de un șofer beat și fără permis. poliția l-a arestat

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un bărbat cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 17 mai, în jurul orei 23,30, la intersecția DJ 106 A cu DJ 106 D, în afara localității Rășinari, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din localitatea Poplaca, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz al cărui conducător auto circula regulamentar.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

S-a constatat ulterior că șoferul vinovat de producerea tamponării nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a avut un rezultat de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Urmare a rezultatelor privind nivelul alcoolemiei în sânge, la data de 29 mai a.c., bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu