update crimă în vasile aaron la sibiu - tânăr din vâlcea omorât în bătaie de trei sibieni
FOTO - ARHIVĂ

Un tânăr de 26 de județul Vâlcea a fost bătut cu bestialitate în seara zilei de luni în fața unui bar de pe strada Șureanu din Cartierul Vasile Aaron.

UPDATE 4 – Știm cine sunt cei trei agresori
Surse de încredere au explicat că tânărul care a murit la spital ar fi lovit cu pumnul în față un alt băiat, lucru confirmat și de ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cel agresat a chemat în ajutor doi prieteni. Vezi AICI cine sunt aceștia și foto cu cel mai temut dintre ei!
CITEȘTE ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

UPDATE 3 – Parchetul confirmă. Tânărul a fost omorât în bătaie
Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a prezentat detalii oficiale despre crima petrecută luni după amiază în fața barului Șureanu din Vasile Aaron. Se pare că tânărul decedat l-a lovit cu pumnul pe un prieten al celor trei bărbați care mai apoi l-au bătut până acesta a murit. Vedeți AICI, tot comunicatul de la Parchet.
CITEȘTE ȘI: Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor
UPDATE 2 – A avut un conflict cu un prieten al ucigașilor
Runceanu Alex lucra de ceva timp la fabrica Takata din Sibiu. Luni seară se afla la un bar de strada Șureanu. În jurul orei 17.50 în fața locației a oprit un autoturism marca AUDI, din care au coborât trei persoane și de aici a început scandalul. În prealabil acesta ar fi lovit un prieten al celor trei agresori. Detalii AICI!

UPDATE 1 – Răni fatale. I-au rupt ficatul
Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață. Detalii AICI.
CITEȘTE ȘI: Cauza morții tânărului din Vâlcea omorât în bătaie la Sibiu. I-au rupt ficatul!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Scandalul a început într-un bar de pe strada Șureanu. Trei tineri din Sibiu (doi cu vârsta de 22 de ani și unul de 26 de ani, l-au snopit în bătaie pe Runceanu Alex.

update crimă în vasile aaron la sibiu - tânăr din vâlcea omorât în bătaie de trei sibieni
Alex a murit la spital din cauza rănilor suferite. FOTO – Facebook / profil public

’’Ieri în jurul orei 18.00 am fost sesizați despre faptul că pe strada Șureanu un bărbat a fost agresat de trei persoane rămase neidentificate inițial. În jurul orei 21.00 persoana agresată a decedat la spital în urma leziunilor suferite. Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

VEZI AICI FOTO CU TÂNĂRUL UCIS!
CITIȚI ȘI: Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron. De la ce a pornit scandalul
Tânărul care a murit are 26 de ani și locuia fără forme legale în municipiul Sibiu. Cei trei agresori au fost reținuți pentru omor. VEZI AICI cine este tânărul ucis. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu