update foto cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din sibiu – filmul groaznicei întâmplări
Constantin Nicolae S. (26 de ani), Sorin Constantin C. (23 ani) - sunt doi dintre cei trei inculpați condamnați- foto: Facebook - profil public

Cazul tânărului de 26 de ani omorât în bătaie în după amiaza zilei de luni stârnește revoltă în rândul comunității sibiene. Totul a pornit de la un scandal între acesta și un alt tânăr la un bar de pe strada Șureanu. Cel din urmă a chemat în ajutor trei tineri din oraș, iar de aici lucrurile au degenerat total, culminând cu moartea vâlceanului Alexandru Runceanu.

Surse de încredere au explicat că tânărul care a murit la spital ar fi lovit cu pumnul în față un alt băiat, lucru confirmat și de ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cel agresat a chemat în ajutor doi prieteni. Este vorba de Constantin Nicolae S. (26 de ani), Sorin Constantin C. (23 ani) și Daniel Ioan C. (23 de ani). între Sorin Constantin C. și Alexandru Runceanu s-a iscat un conflict ce a degenerat în acte de violenţă Sorin Constantin C., a fost lovit de către Alexandru Runceanu cu pumnul în zona ochiului stâng.

update foto cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din sibiu – filmul groaznicei întâmplări
Sorin Constantin C. se recomandă ca fiind din Malibu și locuiește în Dubai. Sursa foto – profil public FB

CITIȚI ȘI: Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron. De la ce a pornit scandalul
După această primă altercaţie, Sorin Constantin C. a solicitat sprijinul prietenilor săi Constantin Nicolae S. și Daniel Ioan C.. Aceștia au venit rapid la locuința prietenului lor cu un autoturism Audi condus de Sorin Constantin C.. În autoturism s-a urcat pe locul din stânga-spate Constantin Nicolae S. si cei trei au pornit în căutarea lui Alexandru Runceanu, pe care l-au găsit în faţa barului „Şureanu”.

update foto cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din sibiu – filmul groaznicei întâmplări
Alexandru a fost bătut cu bestialitate de trei tineri. A murit câteva ore mai târziu la spital

Sorin Constantin C. a oprit autoturismul în imediata apropiere a victimei şi cu toţii au coborât din maşină.
Constantin Nicolae S. s-a îndreptat către victima Alexandru Runceanum l-a doborât la pământ şi ulterior l-a lovit cu picioarele de mai multe ori în zona abdominală. Daniel Ioan C. l-a lovit și el cu piciorul în zona coapselor şi apoi l-a prins de picioare în timp ce aceasta se afla la pământ. Sorin Constantin C. l-a lovit cu pumnul în faţă pe un martor, care s-a refugiat în bar și apoi s-a dus spre tânărul din Vâlcea care era deja la pământ pe spate și l-a lovir cu picioarele în zona abdominală. Apoi au plecat în trombă lăsând victima în stare gravă.

update foto cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din sibiu – filmul groaznicei întâmplări
Constantin Nicolae S. (26 de ani), Sorin Constantin C. (23 ani) sunt acum în arestul IPJ Sibiu – foto: Facebook – profil public

Tănărul de 26 de ani din Perișani (Vâlcea), a murit câteva ore la spital pe masa de operații.

Parchetul confirmă. Tânărul a fost omorât în bătaie
Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a prezentat detalii oficiale despre crima petrecută luni după amiază în fața barului Șureanu din Vasile Aaron. Vedeți AICI, tot comunicatul de la Parchet.
CITEȘTE ȘI: Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor

Răni fatale. I-au rupt ficatul
Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață. Detalii AICI. Cei trei bătăuși sunt acum în arestul IPJ Sibiu. – Vezi AICI detalii!

Ultima oră

Comentariul meu