update cauza morții tânărului din vâlcea omorât în bătaie la sibiu. i-au rupt ficatul!
Alexandru a fost bătut cu bestialitate de trei tineri. A murit câteva ore mai târziu la spital

Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață.

UPDATE 2 – Știm cine sunt cei trei agresori
Surse de încredere au explicat că tânărul care a murit la spital ar fi lovit cu pumnul în față un alt băiat, lucru confirmat și de ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cel agresat a chemat în ajutor doi prieteni. Vezi AICI cine sunt aceștia și foto cu cel mai temut dintre ei!
CITEȘTE ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

UPDATE 1 – Parchetul confirmă. Tânărul a fost omorât în bătaie
Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a prezentat detalii oficiale despre crima petrecută luni după amiază în fața barului Șureanu din Vasile Aaron. Se pare că tânărul decedat l-a lovit cu pumnul pe un prieten al celor trei bărbați care mai apoi l-au bătut până acesta a murit. Vedeți AICI, tot comunicatul de la Parchet.
CITEȘTE ȘI: Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor

ȘTIREA INIȚIALĂ
Bărbatul de 26 de ani originar din Perișani (Vâlcea) a ajuns în stare extrem de gravă la Urgență la Spitalul Județean din Sibiu. Avea o hemoragie internă masivă și ficatul era pur și simplu rupt. Din cauza hemoragiei a făcut stop cardio respirator de două ori.
’’La UPU a fost adus luni seară un bărbat de 26 de ani. A fost adus în stare gravă cu hemoragie abdominală masivă. A intrat direct în sala de operație, dar în prealabil a făcut un stop cardio respirator. Medicii au reușit să îl readucă la viață în primă fază. Din păcate hemroagia internă fost mult prea masivă. Avea și o ruptură de ficat de gradul cinci. A făcut un nou stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat’’, a explicat Decebal Todăriță, purtător dde cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

CITIȚI ȘI: Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron. De la ce a pornit scandalul
Reamintim că tânărul a fost pur și simplu omorât în bătaie de alți trei tineri din Sibiu.
VEZI AICI DETALII COMPLETE DESPRE ACEASTĂ CRIMĂ
Tot scandalul ar fi pornit de la faptul că tânărul ucis ar fi lovit cu pumnul un alt băiat. Aceasta a chemat ’’întăriri’’, respectiv pe cei trei bătăuși.
VEZI AICI DE LA CE A PORNIT SCANDALUL ȘI CINE ESTE BĂIATUL UCIS
Cei trei bătăuși sunt acum în arestul IPJ Sibiu. – Vezi AICI detalii!

Ultima oră

Comentariul meu