hizo după finala pierdută de sibiu în fața craiovei - nu ne-am făcut de râs!

Reputatul tehnician sibian, Viorel Hizo, este de părere că FC Hermannstadt a jucat frumos în finala Cupei României cu Craiova. Acesta crede că echipa lui Pelici merită felicitări pentru performanța de a ajunge în finala Cupei României.

Viorel Hizo, ambasador al finalei Cupei României din partea AFC Hermannstadt, a declarat, duminică seară, că echipa sibiană nu s-a făcut de râs la partida de pe Arena Naţională, câştigată cu 2-0 de CSU Craiova, anunță News. “În primul rând cred că nu ne-am făcut de râs, Sibiul a jucat destul de bine 30 de minute, chiar a pus probleme, a ţinut mingea şi e de remarcat că e una dintre puţinele finale în care jandarmii nu au intrat pe teren. Nu s-a aruncat cu petarde. Trebuie să privim partea plină a paharului, am jucat cât am putut. Echipa merită felicitări şi este un pas mare pe care Sibiul l-a făcut. Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Craiova e o echipă mai bună, mai experimentată, mai matură, a avut o viteză în plus faţă de Hermannstadt şi s-a văzut valoarea individuală a jucătorilor, care a făcut diferenţa până la urmă”, a spus Hizo.
Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul formaţiei Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanilor în anul 1991.
CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

Ultima oră

Comentariul meu