cupa româniei - ce nu s-a văzut la tv după meci. sibienii felicitați de antrenorul româniei

Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au încheiat finala cu ochii în lacrimi. O parte din jucători s-au prăbușit pe gazon. Alex Pelici a mers la fiecare în parte și i-a felicitat și îmbărbătat. La fel și președintele clubului. Au fost peste 7.000 de sibieni la finala de pe Arena Națională.

Ultimul fluier al arbitrului finalei Cupei României a venit ca un glonț care i-a lovit în suflet pe jucătorii de la FC Hermannstadt. Unii s-au prăbușit pe gazon, alții au plâns, iar o parte din ei au rămas pe picioare privind în gol. Au fost 2-3 minute ce au părut probabil o veșnicie pentru Dâlbea&Co.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO ȘI FOTO DE LA FINALA CU CRAIOVA
Antrenorul Alex Pelici nu a stat pe gânduri și a mers către fiecare dintre fotbaliștii ce i-au adus atâtea satisfacții în acest sezon și i-a felicitat. L-au urmat Marius Lungu, Radu Neguț, Eugen Beza și Jean Gavrilă.cupa româniei - ce nu s-a văzut la tv după meci. sibienii felicitați de antrenorul româniei

CAPUL SUS BĂIEȚI!
Imediat în iarbă a coborât președintele clubului, Teodor Birț. Vădit trist, oficialul sibian a mers și el și i-a felicitat pe fotbaliștii lui Pelici. În timp ce oltenii se pregăteau de FIESTA, jucătorii Hermannstadt-ului s-au dus spre Peluza Sud ca să salute cei peste 7.000 de sibieni veniți să îi susțină la cel mai important meci din cariera lor. Iar galeria i-a răsplătit cu aplauze și încurajări. ’’Capul sus băieți! Suntem mândri de voi!’’, le-au transmis fanii.
CITIȚI ȘI: VIDEO Alex Pelici după finala pierdută – Îmi felicit jucătorii. Mulțumim fanilor veniți de la Sibiu
cupa româniei - ce nu s-a văzut la tv după meci. sibienii felicitați de antrenorul româniei
Felicitări de la selecționerul Cosmin Contra
Pe gazonul de la Arena Națională a coborât și antrenorul României. Cosmin Contra a mers direct către cei de la FC Hermannstadt. L-a felicitat pe președintele clubului și i-a transmis că nu are de ce să fie trist. A mers apoi spre antrenorul Alex Pelici și a dat mâna și cu câțiva dintre fotbaliștii Sibiului.
Și Davis Mangia a vorbit frumos despre Sibiu la conferința de presă. ’’Au o echipă frumoasă. Ne-am temut de ei și nu spun asta din complezență’’, a spus tehnicianul Craiovei.

Ultima oră

Comentariul meu