spectacol surpriză la biblioteca astra, pentru copii
FOTO arhivă

Ca în fiecare an, Compartimentul pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județeane ASTRA Sibiu sărbătorește starea de grație a Omului, copilăria.

Joi, 31 mai 2018, la ora 12:00, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, va avea loc un spectacol dedicat tuturor copiilor care va avea loc în Foaierul Bibliotecii (parter, corp B). Programul este încărcat cu momente speciale de dans sportiv, dans de societate, o expoziție de expoziție de păpuși din toată lumea, o lansare de carte pentru copii, prezentare de costum popular și recitaluri sensibile, de poezie.

Vor fi prezenți artiști consacrați, precum și artiști în devenire, după cum urmează, în ordinea intrării în fața publicului: ”Ursuleții năzdrăvani”, adică elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 Cisnădie, coordonați de prof. înv. primar Neli Emereev, cu un moment de dans popular; Laurențiu Gabriel Hanea, de la Colegiul Economic George Barițiu Sibiu și Marcela Florina Ciocan, de Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibium cu o reprezentație de dans sportiv; o lansare de carte de Poezii, o anatologie din lirica pentru cei mai mici cititori, realizată de bibliotecara Ana Coca,(CCT); o paradă a costumului popular, susținută de Laura Hanza, cls. a VII a B, Școala Gimnazială nr. 3, Cisnădie; un moment poetic realizat de elevii clasei a III a B de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, coordonați de înv. Sanja Mitrică și un recital de muzică susținut de Școala Gimnazială nr. 13, structură 12 cls a II-a S, coordonați de înv. Cătălina Minodora Dumitrean.

Programul va fi însoțit de o expoziție de păpuși din toată lumea din colecția actorului păpușar Dan Hândoreanu, care va anima câteva dintre ele, într-un recital de excepție.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Ultima oră

Comentariul meu