foto urmărire ca în filme la șelimbăr - mașină răsturnată pe mihai viteazu

Un adolescent de 16 ani a reușit performanța să se răstoarne cu mașina pe strada principală din Șelimbăr. Acesta nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție, iar oamenii legii au plecat în urmărirea sa.

Incident care se putea termina tragic la Șelimbăr. Doi adolescenți în vârstă de 16 ani, au fost protagoniștii unui accident petrecut pe strada Mihai Viteazu, în apropiere de intersecția cu Brana. Unul dintre aceștia se afla la volanul unei mașini de teren și nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție. Oamenii legii au vrut să oprească mașina pentru că mergea în trafic cu farurile stinse.
Puștiul aflat la volan a demarat în trombă, iar poliția a plecat în urmărirea mașinii. După câteva sute de metri, autoturismul de teren s-a răsturnat, iar cei doi adolescenți au fugit de la fața locului.foto urmărire ca în filme la șelimbăr - mașină răsturnată pe mihai viteazu Au fost însă prinși în scurt timp. Se pare că aceștia s-au ales cu răni minore, iar cel aflat la volan nu avea permis de conducere.

Ultima oră

Comentariul meu