finala sibiu - craiova: informații importante pentru suporterii lui fc hermannstadt

Sunt așteptați peste 10.000 de suporteri sibieni la meciul de pe Național Arena de la ora 21.00 cu Craiova. Ora de Sibiu vă ține la curent cu toate informațiile importante legate de această partidă. Vom fi live video & text de la Național Arena.

Autocarele si microbuzele care vin la meci cu suporterii sibieni vor intra la stadion de pe Bulevardul Basarab – Peluza Sud.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI LIVE VIDEO – FOTO DE LA FINALA CUPEI ROMÂNIEI!
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Alex Pelici pe Național Arena: Vă așteptăm la finală! Jucăm cu curaj în fața Craiovei!
Suporterii vor fi asteptati si debarcati de jandarmerie si împreună vor merge pe jos pana la intrarea in stadion. Dupa debarcarea suporterilor, autocarele si microbuzele se vor deplasa in parcarea de pe strada N. Grigorescu. Rugam soferii sa ramana la masini. La finalul meciului, suporterii sunt asteptati exact in locul in care au coborât.
CITEȘTE ȘI: CUPA ROMÂNIEI: VIDEO – Teodor Birț: Putem fi buturuga mică. O să aducem Cupa la Sibiu!
Accesul la stadion se va face incepand cu ora 15.00, nu mai repede, se intra cu bilet si nu se mai poate intra a doua oara decat cu un alt bilet.
VEZI ȘI: CUPA ROMÂNIEI – Intră în istorie alături de FC Hermannstadt. Trimite poze și filmări de susținere și de la FINALĂ
Bauturi racoritoare si gustari vor fi la dispozitie in stadion in apropierea fiecarui sector de tribuna.
Postează imaginile sau fotografiile printr-un comentariu pe Facebook la acest articol (CLICK AICI), sau trimite un mesaj pe pagina de Facebook și noi le vom posta în acest material.
Haideți să fim alături de Fc Hermannstadt. HAI SIBIU! Să vină Cupa la Sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu