E ziua celui mai tare pub din Sibiu - Play Off împlinește nouă ani

Cine nu a auzit de Play Off? Fie că e sibian, fie că e student venit din alte orașe, fie că e tânăr sau trecut de 40 de ani? Play Off este locul unde s-au băut zeci de mii de cafele, s-au spus mii și mii de povești și unde s-au adunat amintiri. Pentru că în cei 9 ani de când arată exact ca acum, cam asta s-a întâmplat. S-au legat prietenii, s-au trăit emoții în timpul meciurilor importante sau înaintea examenelor de la facultate. Play Off împlinește 9 ani.

9 ani, dar de fapt 14
Play Off s-a deschis de fapt în 2004. Pe atunci funcționa doar ca terasă, dar și așa a devenit încă de la început un reper important pentru cafeaua de dimineață. Lucrurile au evoluat în timp, iar în 2009 după o renovare completă s-a redeschis. În aceeași locație, dar cu mai multe locuri pentru mai mulți prieteni. Acum încap 300.E ziua celui mai tare pub din Sibiu - Play Off împlinește nouă ani

 

Întâmplarea a făcut ca acum 9 ani, deschiderea să se facă pe 27 mai, în ziua finalei Champions League. Acum, finala se joacă cu o zi mai devreme, dar pe 27 mai meciul e unul mult mai important: FC Hermannstadt se bate pentru Cupa României. Și la fel ca la fiecare eveniment sportiv important, se va urmări meciul împreună cu marea familie Play Off.

Un meniu în evoluție
Încă de la început în Play Off se putea bea cea mai bună cafea. Se bea și acum, pentru că acolo se servește unul dintre cele mai bune branduri din lume.
Pe parcursul anilor meniul s-a diversificat si au apărut noi ”categorii” de sandwich-uri, paste, burgeri. Pentru micul dejun lista e lungă, dar cel mai bine ar fi să mergeți acolo să vă convingeți.

E ziua celui mai tare pub din Sibiu - Play Off împlinește nouă ani

Un loc al prietenilor
Oricine merge la Play Off se simte bine. Aici vin studenți dar și persoane de vârsta a treia. Acestea fie descoperă abia acum că aici găsesc un loc prietenos, fie sunt clienți vechi și de ani buni își beau cafeaua de dimineață aici. Tot la Play Off se bate palma pentru afaceri importante, pentru că într-un mediu relaxat se iau cele mai bune decizii.E ziua celui mai tare pub din Sibiu - Play Off împlinește nouă ani

Ei sunt cei care au făcut din Play Off unul din cele mai cunoscute pub-uri din Sibiu. ”Vă mulțumim, vouă, tuturor celor care ne treceți pragul în fiecare zi, fără voi nu am fi ajuns aici”, spune Radu Bogatu, proprietarul locației.

E ziua celui mai tare pub din Sibiu - Play Off împlinește nouă ani

Așa că Play Off nu s-a schimbat de acum 9 ani. S-a îmbunătățit. Și-a completat meniul, și-a extins locul în care își primește prietenii, i-a înmulțit pe aceștia. Și asta pentru că îi îndrumă la ceea ce știe mai bine: ”Be playfull. Enjoy Life”

 

Ultima oră

Comentariul meu