cupa româniei: video - teodor birț: putem fi buturuga mică. o să aducem cupa la sibiu!

Președintele lui FC Hermannstadt a declarat sâmbătă într-un interviu pentru Ora de Sibiu că este optimist în ceea ce privește șansele echipei pregătită de Alex Pelici la partida de duminică seară cu Craiova. Meciul e duminică seară de la 21.00 și vom fi live video de pe Național Arena.

Ziua marelui meci a sosit. Sibiul are șansa unică de a câștiga Cupa României, iar în sânul clubului atmosfera este una plină de optimism și speranță.
VEZI ȘI: CUPA ROMÂNIEI – Intră în istorie alături de FC Hermannstadt. Trimite poze și filmări de susținere și de la FINALĂ
’’Atmosfera e foarte bună. Băieții sunt încrezători în șansa lor și au moralul bun. Cred că avem noi cei care suntem în jurul echipei mai multe emoții decât ei. (..)

CLICK AICI PENTRU IMAGINI LIVE VIDEO – FOTO DE LA FINALA CUPEI ROMÂNIEI!

E un meci care contează atât de mult pentru noi toți și pentru sibienii până la urmă. (..) Ne-am dorit foarte mult să ajungem aici și am tratat după cum știți cu foarte multă seriozitate fiecare meci și iată că e un vis împlinit’’, spune președintele clubului, Teodor Birț.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Alex Pelici pe Național Arena: Vă așteptăm la finală! Jucăm cu curaj în fața Craiovei!
Oficialul sibian spune că indiferent de rezultatul partidei cu Craiova, Alex Pelici rămâne antrenorul Sibiului. ’’Am discutat cu Alex Pelici. Am stabilit contractul pe următorii doi ani cu el. Unul dintre obiectivele lui personale era să joace o finală a Cupei României. Alex este încrezător și chiar îmi place faptul că este optimist. Ne ajută pe toți cu acest lucru. Indiferent de rezultatul partidei cu Craiova, Alex rămâne antrenorul lui FC Hermannstadt’’, a mai spus acesta.cupa româniei: video - teodor birț: putem fi buturuga mică. o să aducem cupa la sibiu!

Mizează pe suportul fanilor
Legat de meciul de duminică, Birț e convins că suporterii sibieni se vor auzi pe Național Arena. Oficialul sibian e încrezător în șansele Hermannstadt-ului.. ’’Sunt convins că se vor auzi sibienii la acest meci. Sunt foarte mulți care vin la finală. Mizez și pe sprijinul suporterilor neutrii, care sper că se vor alia cu noi. (..) Putem fi buturuga mică. Și în tururile anterioare nimeni nu credea că putem să eliminăm echipele cu care am jucat. Noi tot timpul am pornit cu șansa a II-a și s-a văzut că am reușit să fim surpriza’’, a mai spus Birț.cupa româniei: video - teodor birț: putem fi buturuga mică. o să aducem cupa la sibiu!

Să vină Cupa la Sibiu
’’Am încredere în jucători și în staff. Eu cred că o să ajungă Cupa la Sibiu. E prea frumos ca să nu ajungă la Sibiu. (..) Nu ar fi o surpriză. Pornim de la 0-0 și avem șansa noastră. Dacă am ajuns până aici cred că ne putem gândi să o și câștigăm. (..) Sper să marcăm și din fază fixă și să dea gol și unul dintre fundași’’, a mai mărturisit oficialul sibian.cupa româniei: video - teodor birț: putem fi buturuga mică. o să aducem cupa la sibiu!

Să ne bucurăm cu toții
Birț opinează că indiferent de cum se va termina partida, toată lumea trebuie să se bucure. ’’Este o performanță care ar trebui să fie apreciată de toată lumea. Noi am reușit deja două performanțe extraordinare. Am promovat în liga 1 și am readus fotbalul de performanță în oraș și am ajuns în finala Cupei. Indiferent de rezultatul de duminică seară, cred că nimeni nu are motive să nu se bucure’’, crede Birț.
Sibienii au și o primă specială pentru acest meci. ’’ La acest meci nu mai contează aspectul financiar. Nici nu au întrebat pe ce primă joacă. Desigur că au primă de obiectiv. Sper din tot timpul să reușească să ia banii’’.

Vedeți mai sus interviul.

Vedeți mai sus interviul acordat sâmbătă pe Național Arena de antrenorul Alex Pelici.

Vedeți mai sus imagini de la antrenamentul oficial de sâmbătă.

Ultima oră

Comentariul meu