update - intră în istorie alături de fc hermannstadt. trimite poze și filmări de susținere și de la finală

27 mai 2018. Este o zi istorică pentru fotbalul sibian. Este ziua în care FC Hermannstadt joacă finala Cupei României pe Național Arena. Se anunță peste 10.000 de sibieni la meci, așa că spectacolul o să fie unul pe măsură. Te invităm să faci parte din istorie. Așteptăm de la tine imagini, fotografii și filmulețe prin care să arătăm jucătorilor lui Alex Pelici că ești alături de ei. LE VOM POSTA PE TOATE! Vom fi și noi LIVE de pe Național Arena.

Este prima finală de Cupa României pentru o echipă din Sibiu. Un astfel de eveniment merită tratat cum se cuvine. Sibiul poate intra în istoria fotbalului românesc. Și fanii FC Hermannstadt vor fi cu siguranță părtaș la aceste momente extraordinare.
CLICK AICI PENTRU IMAGINI LIVE VIDEO – FOTO DE LA FINALA CUPEI ROMÂNIEI!
Vrem ca și tu să arăți echipei lui Alex Pelici și că ești alături de acești jucători extraordinari. Hai să le arătăm că inimile sibienilor bat pentru ei, că punem suflet, pasiune și emoție pentru a împlini un vis ce poate să devină realitate.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Alex Pelici pe Național Arena: Vă așteptăm la finală! Jucăm cu curaj în fața Craiovei!
Ora de Sibiu este alături de fotbalul sibian în aceste momente extraordinare. Trimite fotografii, imagini și filmări ca să le arătăm lui Pelici&co faptul că suntem alături de ei. Fie că ești pe drum spre București ca să ajungi la meci, fie că ești acasă și te pregătești pentru partida de duminică seară, fie că vei fi pe o terasă și o să trăiești cu sufletul la gură acest meci sau ești departe de Sibiu, dar cu sufletul atât de aproape de echipă, vă invităm să fiți parte din acest proiect.
CITEȘTE ȘI: CUPA ROMÂNIEI: VIDEO – Teodor Birț: Putem fi buturuga mică. O să aducem Cupa la Sibiu!
Postează imaginile sau fotografiile printr-un comentariu pe Facebook la acest articol (CLICK AICI), sau trimite un mesaj pe pagina de Facebook și noi le vom posta în acest material.
Haideți să fim alături de Fc Hermannstadt. HAI SIBIU! Să vină Cupa la Sibiu!
ȘTIREA SE ACTUALIZEAZĂ. VEI REGĂSI MAI JOS TOATE MESAJELE ȘI IMAGINILE PRIMITE!

Vestiarul echipei noastre favorită este pregătit (ora 17.14)
Primele imagini video ale finalei vin din vestiarul lui FC Hermannstadt!

Autocare pline cu suporteri de la Sibiu s-au pornit spre Capitală! Mulțumim pentru imagini Mihaiela Faraon!

VIN sibienii la București

Ultima oră

Comentariul meu