video - alex pelici pe național arena: vă așteptăm la finală! jucăm cu curaj în fața craiovei!

Antrenorul lui FC Hermannstadt a vorbit sâmbătă după antrenamentul oficial de pe Arena Națională despre meciul de duminică în finala Cupei României cu Craiova. Alex Pelici a mărturisit în direct pe oradesibiu.ro că își dorește nespus de tare ca Sibiul să câștige trofeul.

Jucătorii lui Alex Pelici au pășit cu emoție și cu bucurie pe gazonul de pe Arena Națională. Expresia fețelor lor a spus totul. Sibienii vor să câștige Cupa și sunt determinați pentru acest lucru. Antrenorul sibian știe cum se poate ca Hermannstadt să iasă învingătoare duminică seară.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI LIVE VIDEO – FOTO DE LA FINALA CUPEI ROMÂNIEI!

’’Faptul că vom întâlni una dintre cele mai galonate echipe din fotbalul românesc nu se poate decât să ne bucure. (..) Sperăm să fim inspirați indiferent de cine intră pe teren. Toți cei care vor intra sunt gata să alerge și să muncească până la ultima picătură de energie pentru adjudecarea trofeului. (..) Dacă nu ar fi fost însă acești băieți minunați, probabil că nu am fi ajuns aici. Nu pot exprima în cuvinte ce simțim acum. E un vis care poate să devină realitate, respectiv să câștigăm Cupa României’’, a spus Pelici.video - alex pelici pe național arena: vă așteptăm la finală! jucăm cu curaj în fața craiovei!

Mizează pe unitatea grupului
’’Noi muncim și luptăm. E un pic de emoție. Printre jucătorii mei sunt unii care au intrat pentru prima dată pe acest stadion. (..) Noi nu avem ce pierde. Doar de câștigat. Putem să arătăm lumii întregi că ceea ce a fost până acum nu este o întâmplare. (..) Unitatea grupului este cea care ne poate salva, ca să zic așa. Printr-un joc colectiv foarte bun și multă muncă, cred că putem bate Craiova’’, a mai declarat tehnicianul sibienilor.
’’Noi de fiecare dată am plecat cu șansa a II-a în Cupa României. (..) Surprizele pot apărea oricând. Suntem 11 la 11 și trebuie să jucăm cu curaj. Nu avem nimic de pierdut’’, mai spune el.video - alex pelici pe național arena: vă așteptăm la finală! jucăm cu curaj în fața craiovei!
Acesta a avut și un mesaj pentru suporterii sibieni. ’’Vă așteptăm să ne susțineți și să dea Dumnezeu la sfârșit să ne bucurăm împreună și să câștigăm respectul unei țări întregi’’.

Vedeți mai sus interviul acordat sâmbătă pe Național Arena.

Vedeți mai sus imagini de la antrenamentul  oficial de sâmbătă.

Urmăriți mai sus interviul acordat de președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Ultima oră

Comentariul meu