Un polițist sibian aleargă pentru reabilitarea Palatului Copiilor la Maratonul Internațional Sibiu 2018

Daniel Scrob, agent șef adjunct de poliție în cadrul Serviciului Ordine Publică din I.P.J. Sibiu, demonstrează încă o dată că, dincolo de uniformă, polițiștii sunt oameni cărora le pasă de cei aflați la nevoie, de modelarea unei societăți sănătoase prin sport și nu numai.

Impresionat de efortul cadrelor didactice ale Palatului Copiilor Sibiu care doresc să le ofere elevilor un spațiu adecvat de lucru, Daniel s-a decis ca mâine să alerge în cursa de 10 kilometri pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare reabilitării parțiale a noului sediu.
În plus, pentru colegul nostru este o onoare faptul că aleargă acasă după ce a cucerit mapamondul participând la numeroase curse de marș, alergare, ștafete cros, semimaraton și maraton.

De fapt, cine este Daniel?
Sibian, 35 de ani, angajat al Ministerului Afacerilor Interne din anul 2004, Daniel este multiplu campion național și internațional de atletism.
Iată portofoliul sportiv al colegului nostru din ultimele două luni:
•15 aprilie – Cluj Napoca Semimaratonul International Wizz Air – locul 3 general, locul 1 categorie +35 ani.
•22 aprilie – Brașov – locul 1 proba de 9 km in cadrul enenimentului Maraton Brașov 2018.
•28 aprilie – locul 1- Semimaratonul Aiud.
•6 mai 2018 – Târgu Mureș – locul 2 general, locul 1 categorie +35 ani la proba de 10 km din cadrul evenimentului Mures Half Marathon.
•11 mai 2018 – Alba Iulia – locul 1 Crosul Europei.
•13 mai – București – locul 2 la proba de 10km a evenimentului Bucharest International Half Marathon.
•18-20 mai – Alicante, Spania – Campionatul European de alergare pe sosea: vicecampion european cu ștafeta României în cursa de 3×4 km; medalie de bronz la proba de semimaraton pe echipe.

Pentru a-l susține pe Daniel în proiectul Împreună pentru Palatul Copiilor Sibiu, puteți accesa următorul link: http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=2727 .

Ultima oră

Comentariul meu