fc hermannstadt prelungește contractul lui pelici. s-a stabilit obiectivul în liga 1

Președintele lui FC Hermannstadt a anunțat chiar înainte de finala Cupei României de duminică seară cu U Craiova că i s-a propus actualului antrenor prelungirea contractului. Teodor Birț spune că obiectivul în liga 1 o să fie play-off-ul.

Teodor Birț a anunțat că tehnicianul va continua în sezonul următor pe banca sibienilor, conducerea având încredere în el: „I-am propus un nou contract, totul merge perfect, ne place cum pregătește jocurile, cum întărește grupul, cum ține jucătorii uniți. Sunt argumente puternice, care îi confirmă postul”, a spus acesta pentru GSP.
Hermannstadt nu vrea să facă doar act de prezență în Liga 1, sibienii având planuri mari pentru sezonul următor, echipa fiind promovată matematic în primul eșalon.
„Nu ne gândim în niciun caz la play-out. Vrem play-off-ul! Am urmărit atent ce s-a întâmplat anul ăsta în play-out, ne-au plăcut unii jucători de la echipe de play-out, dar nu și organizarea jocului a multor echipe. Noi suntem bine organizați, am demonstrat asta și în Cupă, unde ne-am testat forțele cu 4 echipe de Liga 1 pe care le-am scos. Mă refer la Juventus, Voluntari, FCSB și Gaz Metan, pe care am învins-o în dublă manșă. Spre exemplu Gazul are jucători mai valoroși, dar noi am fost bine organizați. Ei nu se pot lăuda cu asta”, a zis Teodor Birț.

Ultima oră

Comentariul meu