Weekend de top la Cotton - Vine Dj-ul de la NUBA și vedem finala cu FC Hermannstadt pe terasă

Urmează trei zile cu activitate plină la Cotton Pub by Night și pe terasa locației de pe strada Rațiu. Debutul e în forță vineri seară, pentru că la pupitrul muzical vine DJ-ul de la NUBA.

Cotton Pub by Night este gazda perfectă în acest final de săptămână. Cei care ajung acolo vor avea parte de adrenalină, atmosferă incendiară și super petreceri.
Și asta pentru că vineri, rezidentul de la Nuba, DJ Lexu va încinge o petrecere pe cinste. ”Dăm startul distracției cu un mega party. Vineri seară la Cotton Pub by Night, atmosfera e întreținută de unul din cei mai în vogă DJ din România, DJ LEXU. Resident-ul de la NUBA, promite o seară pe cinste cu muzică bună și atmosferă unică”, promit cei de la Cotton Pub. Cheful se va termina devreme, adică sâmbătă dimineața, dar va lăsa timp destul pentru pregătirile de sâmbătă seara.Weekend de top la Cotton - Vine Dj-ul de la NUBA și vedem finala cu FC Hermannstadt pe terasă Pentru că Finala Champions League dintre Real Madrid și FC Liverpool va putea fi urmărită pe LED TV-urile de pe terasa pub-ului. Și indiferent cine va câștiga este motiv de sărbătoare, așa că după meci, în club, DJ Oli Sinmth va încinge petrecerea.Weekend de top la Cotton - Vine Dj-ul de la NUBA și vedem finala cu FC Hermannstadt pe terasă

Finala Cupei României se vede la Cotton pe terasă
Dar distracția de week-end nu se încheie aici, pentru că e musai să reveniți în Cotton duminică seara, pentru că pe aceeiași terasă se va vedea meciul din finala Cupei României dintre FC Hermannstadt și Craiova. ”Ținem pumnii strânși tare pentru FC Hermannstadt și vă invităm, să trăim ”pe viu” meciul cu Craiova, la noi pe terasa Cotton Pub By Night! Punem berea la rece, pregătim vinurile, iar barmanii pregătesc cocktail-uri savuroase. Avem și șampanie la rece ca să sărbătorim la final victoria Sibiului, iar bucătarul de la Trattoria Ciao Italia promite să fie și el la înălțime și vă gătește tot ce vă doriți, cu condiția să strigați cât mai tare când dă FC Hermannstadt gol! Avem și telefon pentru rezervări, așa că tot ce trebuie să faceți este să sunați la 0752268866. Hai Sibiul! Hai băieții!”, spun cei de la Cotton Pub.Weekend de top la Cotton - Vine Dj-ul de la NUBA și vedem finala cu FC Hermannstadt pe terasăEvenimente sunt multe, locuri limitate, așa că cel mai bine ar fi să sunați repede la 0752268866 și să vă rezervați un loc.

Ultima oră

Comentariul meu