weekend cu emoții pentru filantropi și fanii fc hermannstadt. ce evenimente sunt în sibiu

Începe un final de săptămână încărcat. Asta pentru că au loc două mari finale în fotbal dar și unul din cele mai mari evenimente sportivo – filantropice – Maratonul Internațional Sibiu. Pe lângă astea sunt pregătite petreceri și spectacole, așa că nimeni nu se va plictisi în oraș.

Cotton Pub by Night este gazda perfectă în acest final de săptămână. Cei care ajung acolo vor avea parte de adrenalină, atmosferă incendiară și super petreceri.
Și asta pentru că vineri, rezidentul de la Nuba, DJ Lexu va încinge o petrecere pe cinste. Cheful se va termina devreme, adică sâmbătă dimineața, dar va lăsa timp destul pentru pregătirile de sâmbătă seara.weekend cu emoții pentru filantropi și fanii fc hermannstadt. ce evenimente sunt în sibiu Pentru că Finala Champions League dintre Real Madrid și FC Liverpool va putea fi urmărită pe LED TV-urile de pe terasa pub-ului. weekend cu emoții pentru filantropi și fanii fc hermannstadt. ce evenimente sunt în sibiuȘi indiferent cine va câștiga este motiv de sărbătoare, așa că după meci, în club, DJ Oli Sinmth va încinge petrecerea.weekend cu emoții pentru filantropi și fanii fc hermannstadt. ce evenimente sunt în sibiuDar distracția de week-end nu se încheie aici, pentru că e musai să reveniți în Cotton duminică seara, pentru că pe aceeiași terasă se va vedea meciul din finala Cupei României dintre FC Hermannstadt și Craiova.weekend cu emoții pentru filantropi și fanii fc hermannstadt. ce evenimente sunt în sibiu

Evenimente sunt multe, locuri limitate, așa că cel mai bine ar fi să sunați repede la 0752268866 și să vă rezervați un loc.

Festivalul gustului românesc are loc la Shopping City Sibiu, până duminică. Invitat special este Chef Cătălin Scărlătescu. Detalii despre ce se întâmplă acolo aflați de aici.

Vineri seara, de la ora 19, secția germană a Teatrului Radu Stanca prezintă spectacolul ”Cu mulțumirile firmei” de de Lutz Hübner. Spectacolul va avea traducere în limba română, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Maratonul Internațional Sibiu are loc sâmbătă, iar cursele pornesc din Piața Mare. Dacă nu alergați pentru vreo cauză îi puteâț susține pe cei care o fac, pe traseu.

weekend cu emoții pentru filantropi și fanii fc hermannstadt. ce evenimente sunt în sibiu

Atelierul de…Meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, de la ora 10 și 12, la Teatrul Gong. Coordonatorul Aurelia Călinescu se va ocupa de cei mici timp de o oră jumătate. Un bilet costă 14 lei.

Tot la Teatrul Gong se joacă piesa ”Sarea-n bucate”. Reprezentațiile sunt programate pentru sâmbătă de la ora 11 și 18. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, durează 45 de minute iar un bilet costă 9 lei.

Ultima oră

Comentariul meu