video ilie năstase dus la poliție pentru a ii-a oară în câteva ore. - ''mă duc la cedo!''

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost oprit din nou de polițiștii de la rutieră, după ce în noaptea de joi spre vineri s-a ales cu doar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Vineri dimineața Năstase mergea la spital pentru că acuza dureri la mâini și la spate. La ieșire s-a urcat pe un scuter, iar polițiștii spun că a trecut pe roșu.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT JOI NOAPTEA

Lucian Diniță, fostul șef al Poliției Rutiere spune că Ilie Năstase nu avea voie să conducă niciun vehicul pe drumurile publice.

”E carnet diferit pentru scuter. Am ieșit din parc, la un metru erau acolo/ Am dat colțul doi metri, m-au oprit, m-au întrebat dacă am băut. Cât ați băut? Trei beri. Hai domnule, că ați stat mult. Eu la restaurant mai și mănânc. Nu am vrut să suflu, m-au scos din mașină, m-au pus cu fața în jos, m-au scos automat, sunt niște brute. M-am enervat că nu m-au crezut că am băut doar trei. S-a dovedit că aveam doar 0,05. Dacă eram beat nu mă urcam. Mi-a făcut și testul de drog. Nu e 0,55. De unde știi că e dosar penal? Eu nu știu așa ceva. Mie mi-a dat amenda și nu scrie dosar penal. Dacă tu nu bei, nu știi ce înseamnă trei beri. Au fost puțin brutali cu mine. Erau șase inși, cu trei mașini” a spus Năstase.
Acesta le-a arătat semnele de pe mâini și pe spate jurnaliștilor.
”Cred că ar trebui să folosească întâi capul, înainte să folosească picioarele și forța (…) Eram cu Andrei Pavel și cu Tecău. Ei erau cu prietenele lor” a conchis Ilie Năstase.

Ultima oră

Comentariul meu