video - foto am fost la antrenamentul ’’gladiatorilor’’ - fc hermannstadt a pus mâna pe cupa româniei

Echipa lui Alex Pelici se pregătește de zor pentru finala Cupei României. Echipa s-a antrenat joi pe Municipal, iar după amiază a pus mâna pe trofeul pentru care se luptă duminică seară cu Craiova.

Atât de multă determinare în antrenamentul celor de la FC Hermannstadt nu se poate vedea la prea multe echipe. Băieții lui Alex Pelici au venit joi dimineață cu o poftă extraordinară de fotbal. Au alergat, au respectat cu strictețe indicațiile lui ’’Mister’’ și totul s-a făcut cu o plăcere cum rar o vezi pe fața tuturor jucătorilor dintr-o echipă.video - foto am fost la antrenamentul ’’gladiatorilor’’ - fc hermannstadt a pus mâna pe cupa românieiLa final Pelici a bătut palma cu fiecare jucător. Cu toții au zâmbit și s-au strâns în jurul antrenorului și au strigat ca niște gladiatori: SIBIUUUUU!

Ne-au confirmat ceea ce președintele clubului- Teodor Birț, ne-a mărturisit în interviul acordat pentru Ora de Sibiu. Cu toții așteaptă finala de sâmbătă seară. Vedeți mai jos interviul!
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Au început lucrările la stadionul Municipal. Schimbări radicale în scurt timp
Au pus mâna pe cupă. La propriu
Joi după amiază echipa sibiană a mers să admire trofeul pentru care se luptă duminică de la 21.00 cu Universitatea Craiova. Băieții lui Pelici s-au fotografiat alături de Cupă, iar fanii prezenți la eveniment le-au urat să o aducă acasă după meci. ’’Să veniți cu ea în Piața Mare’’, le-a strigat un suporter.
După acest eveniment echipa s-a deplasat la fan clubul oficial, acolo unde au stat de vorbă cu suporterii.

Ora de Sibiu o să vă țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă în aceste zile până la meci și în ziua meciului. Vom transmite în direct atât acțiunile echipei sibiene care au loc sâmbătă seară la Național Arena, precum și duminică înainte de partidă, dar și după meci.

Ultima oră

Comentariul meu