veste proastă pentru bugetari - adio vacanță prelungită
foto: arhivă

Luni, 28 mai și vineri, 1 iunie sunt zile libere, acordate de Guvern. Au apărut însă zvonuri cum că zilele de 29,30 și 31 vor fi și ele libere, pentru ca bugetarii să beneficieze de o minivacanță. Guvernul României însă a infirmat zvonurile.

Bugetarii vor lucra ca de obicei în zilele de 29, 30 și 31 mai 2018, deoarece Guvernul nu intenționează să dea liber pentru a face legătura între minivacanțele de Rusalii și Ziua Copilului.
Deoarece următoarele două weekenduri vor fi unele prelungite pentru salariați (trei zile fiecare), în spațiul public a apărut zvonul că bugetarii ar putea primi liber pe 29, 30 și 31 mai 2018 pentru a avea o vacanță de nouă zile consecutive.

Deși Guvernul a mai dat liber bugetarilor pentru a face punte între weekend și o sărbătoare legală, de obicei nu se dă mai mult de o singură zi liberă în acest sens.
Săptămâna asta, weekendul este prelungit pentru că luni va fi a doua zi de Rusalii, zi liberă legală. Săptămâna viitoare, weekendul va fi prelungit pentru că vineri va fi Ziua Copilului, altă zi liberă legală.

Sursa www.avocatnet.ro

Ultima oră

Comentariul meu