cupa româniei - antrenorul craiovei se teme de fc hermannstadt - „e periculoasă!”

Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova, își avertizează jucătorii în privința finalei Cupei României. Tehnicianul oltenilor spune că FC Hermannstadt este o echipă periculoasă. Meciul e duminică de la 21.00 pe Național Arena.

Performanța Sibiului de a elimina patru echipe de liga 1 până la calificarea în finala Cupei României, este privită cu atenție de antrenorul Craiovei. David Mangia a declarat pentru GSP că se teme de Hermannstadt și mai ales de faptul că trupa lui Alex Pelici nu are nimic de pierdut.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – FOTO Am fost la antrenamentul ’’gladiatorilor’’ – FC Hermannstadt a pus mâna pe Cupa României
”Trebuie să abordăm acest meci într-o foarte inteligentă, precaută şi bună atitudine! Întâlnim o echipă bună, nu contează divizia. Se poate spune că a avut noroc o dată, dar vezi că a scos 3-4 echipe foarte tari. Inclusiv pe Steaua. Hermannstadt nu e doar o formaţie de liga secundă. A promovat, e tare! Şi e periculoasă prin faptul că n-are nimic de pierdut în meciul cu noi, ci doar de câştigat. Noi am avea extraordinar de mult de pierdut”, a spus Mangia.cupa româniei - antrenorul craiovei se teme de fc hermannstadt - „e periculoasă!”Ora de Sibiu o să vă țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă în aceste zile până la meci și în ziua meciului. Vom transmite în direct atât acțiunile echipei sibiene care au loc sâmbătă seară la Național Arena, precum și duminică înainte de partidă, dar și după meci.

Ultima oră

Comentariul meu