foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!

Dezvoltatorii celui mai nou ansamblu rezidențial de case din zona Sibiului, cei de la 3plex Residence vin cu vești noi. Cartierul amplasat într-o zonă deosebită din Șelimbăr prinde contur. Primele case sunt aproape finalizate, iar prețurile încep de la 61.900 euro.

Într-o perioadă în care prețurile apartamentelor cresc parcă mai mult ca oricând, iar suprafețele utile ale acestora sunt din ce în ce mai mici, cea mai bună alternativă pe piață sunt casele. Acest lucru este confirmat și de agențiile imobiliare din oraș. ”Decât să dați 70.000 – 80.000 de euro pe un apartament de 70-80 mp într-un bloc , e clar că mai bine vă oriențati spre duplex-uri sau triplex-uri. Este o alternativă mult mai bună și în ceea ce privește raportul calitate – preț. Vorbim și de suprafețe utile mai generoase și de confort. Ca și zone recomandăm și noi municipiul Sibiu sau localitățile limitrofe. Șelimbărul oferă clar mai multe avantaje. Căi de acces mai multe către Sibiu, infrastructură mai bună și amplasament de asemenea mai avantajos față de zone cum ar fi Calea Cinsădiei – Cartierul Arhitecților”, explică Lucian Târnu, expert imobiliar din Sibiu.

foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!

Avantajele 3plex Residence
Ansamblul rezidențial 3plex Residence din Șelimbăr este cu siguranță o soluție perfectă pentru cine caută să își cumpere o locuință spațioasă. Amplasamentul excelent într-o zonă liniștită și frumoasă a Șelimbărului, dar totuși aproape de oraș, la doar 6 kilometri distanță de Piața Mare, și la mai puțin de 3 kilometri de Shopping City Sibiu, designul modern al vilelor dar și preturile extrem de accesibile sunt doar câteva motivele care fac din 3plex Residence, un loc ideal pentru o locuință. ”3plex Residence înseamna spațiu, confort, intimitate pentru fiecare membru al familiei. De aceea ne-am concentrat pe construirea de locuințe perfect adaptate nevoilor tale – în zone cu acces la principalele centre comerciale și la rutele importante către inima orașului”, spun cei de la 3plex Residence.

Vile cu curte proprie și suprafețe generoase. Primele sunt aproape gata!
Ansamblul 3plex Residence va avea la finalul său un număr de 11 vile tip triplex și două tip duplex. Sunt două modele de vile tip triplex. Primele dintre acestea sunt aproape finalizate și se lucrează la ultimele detalii. Fiecare vilă beneficiază de curte proprie care poate ajunge și la o suprafață de peste 140 de metri pătrați. Casele au un design și o arhitectură unică și suprafețe utile între 83 și 87 de metri pătrați. Vilele sunt în regim parter + etaj și dispun de o compartimentare care oferă un maxim de confort și utilitate. foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!Acestea au la parter bucătărie open space, loc de luat masa, baie și un living generos. foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!La etaj regăsim două dormitoare spațioase și o baie generoasă.foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!De asemenea veți avea parte și de o curte amenajată și terasă.

foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!

Prețuri accesibile. Variante multiple de plată
Vilele 3plex Residence au și un preț mai mult decât accesibil, iar dezvoltatorul îți oferă și mai multe variante de plată. Prețurile pornesc de la 61.900 Euro plus TVA și se acceptă achiziția prin credit ipotecar sau PRIMA CASĂ!
Iată lista de prețuri:
-64.995 € (61.900 € + 5 %TVA) CASE DIN MIJLOC (11 bucăți)
-69.195 € (65.900 € + 5 %TVA) CASE DIN LATERALE (22 bucăți)
-73.395 € (69.900 € + 5 % TVA) CASE DIN DUPLEX (2 bucăți)foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!

Predarea caselor se poate face și la cheie
Toate vilele din 3plex Residence se predau în stadiul la alb. Vor avea centrală termică, calorifere, instalații sanitare și electrice, ușă intrare din termopan, geamuri din termopan, gleturi și vopsea lavabila albă la pereți. La cerere casele se pot preda și în stadiul LA CHEIE. În acest caz prețul crește cu 5.000 de euro. ”Ne puteți contacta pentru mai multe detalii legate de acest aspect”, mai spun cei de la 3plex Residente.foto case cu suprafețe generoase și prețuri accesibile la 3plex residence. primele aproape gata!
Mai multe detalii despre acest proiect puteți obține la telefon 0723265051 sau 0748228955. Accesați și site-ul http://optimagrup.ro/triplexsibiu pentru informații complete, fotografii și planșe în detaliu.

Ultima oră

Comentariul meu