fc hermannstadt se mută temporar de pe municipal. pleacă din sibiu

Echipa pregătită de Alex Pelici va evolua în ultima partidă ce o mai are de disputat în liga 2, pe alt stadion. FC Hermannstadt va juca meciul cu Mioveni pe stadionul din Cisnădie.

Pentru că lucrările de la stadionul Municipal intră într-un stadiu important, clubul FC Hermannstadt a decis să dispute ultimele meciuri din campionat pe o altă arenă. Conform liga2.ro, președintele Teodor Birț a anunțat că echipa o să joace la Cisnădie meciul. Practic acest lucru permite demolarea tribunelor de lut și grăbirea procesului de modernizare a arenei care va avea la finele lucrărilor peste 19.000 de locuri. Deocamdată nu se știe dacă se va schimba gazonul până la debutul în liga 1.
Altfel clubul sibian mizează pe o prezență masivă a suporterilor la meciul de dumincă seară de pe Național Arena, în finala Cupei României. ’’S-ar putea să stabilim un record de fani la un meci al unei echipe sibiene în deplasare. Noi credem că vor fi spre 10.000 de suporteri care să susțină Hermannstadt la meciul cu Craiova’’, a spus Teodor Birț.
Urmăriți joi un interviu în direct cu oficialul sibian pe oradesibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu