sibian prins băut la volan, la nici o zi după ce a avut o alcoolemie de 0,88
Foto: Arhivă

Un bărbat de 32 de ani din Sibiu a dat dovadă de maxim tupeu. După ce în 20 mai a fost prins pe Teclu că mergea cu mașina băut, acesta a fost prins din nou pe 21 mai în trafic după ce a intrat cu mașina într-o firidă electrică. Polițiștii spun că șoferul mirosea a alcool, dar acesta a refuzat testarea cât și recoltarea de sânge.

La data de 21 mai, în jurul orei 05,30, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 32 de ani a condus autoturismul pe strada Movilei, unde, pe fondul vitezei neadaptate și al neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu o firidă electrică. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că sibianul are dreptul de a conduce suspendat și, deși emana halenă etanolică, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice.
’’Pe numele șoferului s-a deschis un dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge’’, spun cei de la IPJ Sibiu.
Unul din motivele pentru care șoferul a refuzat să sufle în etilotest și să meargă la recoltarea de sânge, este faptul că el a fost prins în trafic, băut la volan cu alcoolemie de 0,88 cu câteva ore înainte, în seara zilei de 20 mai, în jurul orei 23.30. Detalii AICI.
Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu