xiaomi mi a1 în rate direct din magazinul din sibiu și pe net - profită de livrare gratis!

Elegantul și puternicul smartphone Xiaomi Mi A1 este acum disponibil la Sibiu, în magazinul Xiaomi de pe strada Tribunei nr.3 dar și pe magazinul online xiaomiromania.com, cu cinci stele Trusted Shop.

Pe lângă expediere gratuită la orice comandă cu o valoare de peste 200 de lei, magazinul de pe Tribunei și varianta online oferă opțiunea de finanțare, cu plata in rate. Să vedem însă ce inseamnă  Xiaomi Mi A1, un telefon ce poate fi găsit în trei variante de culoare, negru, rose gold și șampanie.xiaomi mi a1 în rate direct din magazinul din sibiu și pe net - profită de livrare gratis!

Xiaomi a lansat anul trecut incredibilul Xiaomi Mi A1, un smartphone care combină calitatea excelentă a terminalelor mărcii chinezești cu excelentul soft Google, o combinație care nu putea ieși decât de succes. Deși au trecut ceva luni de la lansare, Xiaomi Mi A1 rămâne unul dintre cele mai atractive telefoane de pe piață, datorită caracteristicilor sale de top.

Un rebranding de succes

Mi A1 este un phablet al producătorului Xiaomi cu un ecran de 5,5 inch, cu un desen tradițional și construit din aluminiu, un material rezistent, ușor și plăcut la atingere, combinat cu sticla. Are cititor de amprente in spate, ceea ce îl face extrem de accesibil și ușor de utilizat. Ecranul este protejat de un strat Gorilla Glass, răspunde rapid la atingere și este rezistent la murdărie și praf.

Deși terminalul este aparent un rebranding al telefonului Xiaomi Mi 5X, are noi specificații și dispune de un sistem de operare Android pur. În interiorul lui Mi A1 găsim procesorul favorit a lui Xiaomi, Snapdragon 625 cu opt nuclee de 2GHz, ceea ce îi dă o putere mai mare și permite rularea de jocuri și aplicații complexe având și o componentă GPU Adreno 206.xiaomi mi a1 în rate direct din magazinul din sibiu și pe net - profită de livrare gratis!

Autonomie și randament

Telefonul are 64 GB spațiu de stocare intern și 4 GB de RAM plus un slot de card microSD pentru creșterea memoriei interne. Bateria de 3080 mAh oferă o autonomie optimă telefonului.

Softul Android One de pe Xiaomi Mi A1 face ca randamentul acestui smartphone să fie foarte fiabil în toate aspectele, de la fotografie, până la utilizări complexe. În ceea ce privește fotografia, Xiaomi Mi A1 oferă o cameră duală de 12 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Calitatea foarte bună a imaginii se obține datorită camerei duale care permite focalizarea și defocalizarea și facilitează multe tehnici creative.

Profitați de oferta magazinului Xiaomi de pe strada Trinunei nr. 3, unde  puteți ține acest telefon în mână și să îi apreciați pe viu construcția și performanțele.

YouTube video

Xiaomi Mi A1
Dimensiuni 155,4 x 75,8 x 7,3 mm
Greutate 165 grame
Ecran 5,5  cu rezoluție Full HD
Densitatea de pixeli 401 píxeli per inch
Procesor Qualcomm Snapdragon 625, opt nuclee la 1,4 GHz. GPU Adreno 505 GPU la 450 MHz
RAM 4 GB
Sistem operativ Android 7.1 Nougat
Stocare 64 GB + card micro SD
Camere Dublă cameră de 12 megapixeli cu funcție de teleobiectiv și cameră frontală de  5 megapíxeli
Batería 3080 mAh

Ultima oră

Comentariul meu