accident ca în filme la sibiu - a coborât cu mașina pe scările pietonale de pe neculuță

Accident cel puțin bizar la prima vedere. O șoferiță în vârstă de 29 de ani din Sibiu a ajuns cu mașina pe scările care fac legătura pietonală între străzile Neculuță și Moldovei. Un bărbat aflat în autoturism a fost rănit.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar șoferița s-a dus la poliție abia a II-a zi. ’’La data de 19 mai, în jurul orei 14,30, la sediul Biroului Rutier Sibiu s-a prezentat o femeie în vârstă de 29 de ani, localnică, declarând că a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu victime. În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 19 mai, în jurul orei 04,00, sibianca a condus un autoturism pe strada Theodor Neculuță din municipiu, nu a respectat semnificația indicatorului ”Drum fără ieșire” și a intrat în coliziune cu un stâlp metalic care bloca accesul auto și cu balustrada metalică pentru pietoni.
În momentul producerii evenimentului, în autoturism se mai afla un sibian în vârstă de 33 de ani, care a fost transportat la spital, rămânând internat’’, spun cei de la IPJ Sibiu.
În cauză, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Ultima oră

Comentariul meu