fc hermannstadt câștigă în deplasare la clinceni. urmează finala cupei româniei!

Echipa lui Alex Pelici s-a impus duminică după amiază la limită în partida disputată în deplasare cu Academica Clinceni. Pentru sibieni urmează acum duminica viitoare partida din finala Cupei României, la București, cu U Craiova.

Meci lipsit de miză pentru Sibiu la Clinceni. Cu promovarea deja rezolvată de acum două etape, echipa lui Alex Pelici a făcut practic mai mult un antrenament cu public în meciul cu Academica. A fost un bun prilej și pentru antrenorul Alex Pelici să vadă la lucru jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon. Până la urmă Sibiul s-a impus cu 1-0, grație reușitei din penalty a lui Alex Curtean, în minutul 38 al primei reprize.
Pentru Hermannstadt urmează acum cel mai important meci de la înființarea echipei, finala din Cupa României cu U Craiova. Partida se va disputa pe 27 mai, de la ora 21:00, pe Arena Națională.
VEZI AICI CUM POȚI SĂ ÎȚI CUMPERI BILETE PENTRU MECIUL CU CRAIOVAfc hermannstadt câștigă în deplasare la clinceni. urmează finala cupei româniei!

ACADEMICA CLINCENI – AFC HERMANNSTADT 0-1
Stadion: Clinceni – Arena 1 (Clinceni – Ilfov);
Arbitru: Vlad Băban (Iaşi); Asistenţi: Mihăiţă Adrian Noroc (Botoşani) şi Mihai Marian Ionescu (Suseni – Argeş).

Academica:
Ureche – Fl. Achim, Hreniuc, Găină, Mih. Dobrescu – Bg. Barbu (cpt.), Târşa (Mih. Şandru 76′) – Paţurcă, Vl. Mihalcea (M. Mihai 76′), Blejdea – Al. Popescu (Petriş 60′)
Rezerve neutilizate: Oct. Vâlceanu – S. Moldovan, Bg. Ilie, Dogaru
Antrenor: Ilie Poenaru

FC Hermannstadt:
Niga – Al. Coman, R. Crişan, I. Stoica, D. Tătar (cpt.) – Danci (Boboc 74′), Dumitriu – Monea (Pamfile 70′), Curtean (Bg. Rusu 62′), C. Neagu – Şt. Blănaru
Rezerve neutilizate: Căbuz – Ct. Pîrvulescu, P. Petrescu, Hergheligiu
Antrenor: Alexandru Pelici

Ultima oră

Comentariul meu