video - pas greșit pentru csu în semifinale. ne-a bătut oradea
Foto: CSU Sibiu - Pagina Oficială de Facebook

CSU Sibiu a jucat modest în prima partidă din semifinale cu CSM Oradea. Bihorenii ne-au taxat și au învins cu 78-81 (24-28, 14-21, 12-12, 28-20) și conduc cu 1-0 la scorul general.

Nimic nu a mers în jocul echipei lui Dan Fleșeriu în prima partidă a semifinalei cu Oradea. Începutul de meci ne-a aparținut, dar mai apoi orădenii au fost superiori lui Laser&Co. În timp ce sibienii ratau incredibil sau dădeau pase greșite, bihorenii înscriau pe bandă rulantă. Sfertul doi a fost catastrofal. Nu am reșit să înscriem, iar echipa oaspete a fost opusul nostru.
La pauza mare Oradea avea un avantaj de 11 puncte pe tabelă, care până la urmă s-a dovedit a fi decisiv. Sfertul trei s-a mers cap la cap și diferența s-a păstrat. În ultimele 10 minute sibienii au avut o revenire de orgoliu, dar nu îndeajuns încât să recupereze toate punctele pe tabelă. La unul din ultimele atacuri, Kinnard II a pasat direct la adversar și în loc să egalăm, Oradea a rămas la timonă. S-a terminat 78-81 și trebuie neapărat să învingem luni, pentru ca soarta calificării în finală să nu se ducă și mai mult în favoarea Oradei. Ne vedem deci luni la 18.00, când după meci sperăm ca scorul general să fie 1-1 și să mergem la Oradea cu speranța a măcar unei victoerii în fieful lor.

CSU:
Brooser 5, Cooper 8, Laser 21, Kinnard 7, Pratt 14, Paliciuc 16, Capers 7

 

Ultima oră

Comentariul meu