video - csu, intră ''în focuri'' pentru semifinale - dan fleșeriu: ’’suntem pregătiți să câștigăm’’

Sibiul debutează în semifinale în acest weekend și toată lumea așteaptă cu nerăbdare partidele cu Oradea. CSU joacă sâmbătă și luni primele două meciuri, iar Dan Fleșeriu spune că băieții sunt pregătiți să tranșeze victoriile în favoarea Sibiului.

Din 1999 nu a mai ajuns Sibiul în finala campionatului național. Toți fanii așteaptă o calificare în ultima fază a competiției, iar până acolo nu mai e decât un hop. Unul destul de mare însă.. Jucăm cu Oradea, echipă care anul trecut ne-a bătut în finala mică, iar acum e în creștere de formă. Antrenorul Sibiului știe acest lucru și pregătește cu grijă seria de partide cu bihorenii. Primele două meciuri sunt la noi acasă, sâmbătă (17.30) și luni (18.00) și trebuie MUSAI să învingem.

’’Urmează meciuri cu Oradea care este o echipă obișnuită în ultimii ani cu semifinalele. (..) Ne dorim și suntem pregătiți să ne câștigăm avantajul terenului propriu, avantaj pentru care am luptat atât de mult și atât de greu tot campionatul. Am avut o pauză mai lungă decât Oradea, deci suntem în principiu mai odihniți decât ei și sperăm că evident cu ajutorul publicului să obținem rezultatele dorite după primele două meciuri. Avem câteva probleme, dar până la ora jocului sper să le rezolvăm’’, spune antrenorul Dan Fleșeriu.

Mai sunt bilete
Nu mai trebuie să spunem că CSU are nevoie de o sală arhiplină și vulcanică la meciurile de sâmbătă și luni, așa că trebuie să se joace ’’sold out’’. Cei care vor să își cumpere bilete pot să își cumpere de pe site-ul oficial al echipei – https://csusibiu.ro/bilete

Ultima oră

Comentariul meu