mega weekend la sibiu - petreceri de top și noaptea muzeelor
FOTO: arhivă

Finalul de săptămână aduce și de această dată la Sibiu numai evenimente unul și unul, dar cu toate menite să implementeze bunăstare și să dea energie pentru săptămâna viitoare. Așa că faceți-vă ordine în agendă astfel încât să ajungeți la cât mai multe dintre ele.

Nici nu mai trebuie spus, dar este evident că un week-end reușit începe la Cotton Pub by Night. Vineri seara invitatul special este unul dintre cei mai în vogă DJ din România. Vorbim de Vali Bărbulescu, așa că nici nu încape îndoială ca va fi o super noapte. Distracția începe la ora 22, intrarea este liberă, dar este recomandat să vă faceți o rezervare de loc la 0752268866. Și sâmbătă se anunță o petrecere pe cinste la Cotton!mega weekend la sibiu - petreceri de top și noaptea muzeelor

Înainte de petrecerea din Cotton, la ora 12, puteți merge la Biblioteca ASTRA unde va avea loc vernisajul expoziției ”Mari sibieni pentru Marea Unire”, evenimentul este prima expoziție dedicată Marii Uniri la Sibiu. Piesele ce pot fi văzute în această expoziţie sunt din colecţia Arhivelor Statului – Sibiu, Biblioteca Judeţeană ASTRA şi din colecţii particulare.

Sâmbătă la Muzeul Brukenthal este pregătit un eveniment special, ce marchează Ziua Muzeelor. Merită văzut, așa că detalii aflați de aici.

Atelierul de creat Povești îi așteaptă pe micuții cu vârste între 6 și 10 ani sâmbătă, la Teatrul Gong. Ca de obicei, vor fi două sesiuni, de la ora 10 și 12. Durează 60 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

Copiii ceva mai mari, cei de peste 7 ani, pot veni și ei la Teatrul Gong, pentru că sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11 este programat spectacolul ”Frumoasa și Bestia”. Durează o oră, iar un bilet costă 9 lei.

Festivalul Luminii” are loc sâmbătă și duminică, în Parcul Sub Arini. În ambele zile, de la ora 15 vor începe evenimentele, așa că faceți o plimbare până acolo și bucurați-vă de ele.

Unul din cele mai așteptate momente ale anului este Noaptea Muzeelor. ASTRA a pregătit un program special și evenimente pentru acest maraton, despre care puteți afla detalii aici.

Muzeul Brukenthal are și el un program special pentru Noaptea Muzeelor: Sâmbătă, 19 mai, în intervalul orar 18:00 – 24:00 (ultima intrare 23:15), Muzeul Național Brukenthal deschide în regim gratuit de vizitare Muzeul de Istorie Casa Altemberger și Muzeul de Artă Contemporană (parter). Celelalte sedii vor fi deschise pentru vizitatori în regim normal (9:00 – 17:00, intrare cu taxă).

Acapella susține duminică la Sibiu două concerte, în două locații diferite. Detalii aici.

Ultima oră

Comentariul meu