foto se deschide piațeta habermann markt – concerte cu domino și dj project

Deschiderea Oficială Habermann Markt este programată oficial pentru săptămâna viitoare. Mai exact sibienii sunt chemați pe 22 mai să participe la deschidere.

”În 22 mai, începand cu ora 19:00, te așteptăm cu drag la inaugurarea Habermann Markt! Vino la deschidere și nu rata concertele DOMINO si DJ Project”, spus aceștia într-un anunț făcut pe pagina oficială de Facebook.
Cei care vor ajunge în locația amenajată pe strada Berăriei, acolo unde la începutul secolului 19 a fost construită fosta Berărie Habermann, vor avea la dispoziție mai multe magazine și cafenele. Aici vor funcționa restaurante, cafenele, magazine, magazine cu delicatese și multe altele, dar și furnizori de servicii. Printre brand-urile prezente enumerăm Germany Home Shop, Iridio, Glow, Essenza, Angus Grup sau City Burger.foto se deschide piațeta habermann markt – concerte cu domino și dj project”Habermann Markt urmărește să revitalizeze situl actual într-o zona pietonală amenajată pentru a găzdui o piață modulară care are ca principal interes promovarea producătorilor locali, și nu numai, prin amenajarea unor spatii care sa asigure desfășurarea activităților de comerț și servicii”, spun cei de la Habermann. În cadrul amplasamentului Habermann Markt au fost prevazute zone generoase pietonale, cu mobilier urban pentru relaxare, care vor putea găzdui, periodic, spectacole, concerte, târguri sau evenimente sportive.foto se deschide piațeta habermann markt – concerte cu domino și dj projectDeschiderea vine la aproape un an distanță de la anunțul făcut în 2017, că în luna iunie a aceluiași an se deschide centrul ce se întinde pe o suprafață de 7.645 metri pătrați și care cuprinde 57 de căsuțe modulare, inspirate din arhitectura nordică. Foto: Habermann Markt

Ultima oră

Comentariul meu