consilierul local psd care a bătut o învățătoare, sancționat: ”nu tolerăm asemnea comportamente”
Hanea Grigore i-a adresat și amenințări cu moartea învățătoarei agresată de el. FOTO: Facebook - profil public Hanea Grigore

Hanea Grigore, consilier local pe listele PSD, va fi sancționat de către cei de la Comisia de Etică, Integritate şi Arbitraj din cadrul Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu. Acest lucru vine după ce acesta a agresat fizic o învățătoare de la Școala Generală din Cornățel.

Consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Roşia care a lovit şi ameninţat cu moartea o învăţătoare din cadrul Şcolii din Cornăţel, a intrat în vizorul celor de la PSD. Conform Statutului PSD, în această dimineaţă, Comisia de Etică, Integritate şi Arbitraj din cadrul Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu s-a întrunit de urgenţă pentru a analiza cazul, iar consilierul local din Roşia implicat în incident a fost chemat la audieri.
VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO, PRECUM ȘI DETALII MAI MULTE!
Urmează ca, după analizarea faptelor şi a dovezilor existente, să fie luate măsuri în consecinţă.
„PSD Sibiu nu tolerează asemenea comportamente din partea membrilor săi, cu atât mai mult din partea celor care sunt aleşi locali. În funcţie de soluţia dată de Comisia de Etică, Integritate şi Arbitraj în baza dovezilor existente împotriva colegului nostru, vor fi luate măsuri. Acestea pot ajunge până la retragerea sprijinului politic şi excluderea din partid.”, a declarat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.
CITEȘTE ȘI: ISJ Sibiu ia poziție în cazul învățătoarei bătută de un consilier local al PSD
Incidentul s-a petrecut miercuri la ora prânzului. Două învățătoare au avut un conflict verbal care mai apoi s-a accentuat. La fața locului a sosit și fratele uneia dintre acestea, care în loc să aplaneze conflictul a sărit pur și simplu la bătaie și a lovit pe cea cu care sora lui se certa. Detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu