veste importantă de la marietto - nu se mai mută și rămân pe dumbrăvii

Când spui Marietto spui Calea Dumbrăvii. Aceasta este locația care încă de la deschidere a oferit unul din cele mai bune sandwich-grill din Sibiu. Deși au avut planuri de mutare într-o altă locație, frații Vintilă, cei care conduc Marietto, au decis să rămână pe Dumbrăvii.

Rămâne în familie
Frații Vintilă, trei la număr, au deschis Marietto din dorința de a aduce la Sibiu ceea ce au învățat în restaurantele de tip grill-food în care au lucrat în străinătate. De aproape șapte ani au succes în Sibiu și au reușit să își fidelizeze clienții. Și-au dorit mai mult pentru ei, așa că anunțau că la finalul lui 2017 se vor muta într-o locație mai mare și mai nouă. Schimbarea însă s-a schimbat sau…a rămas de fapt la fel. Și asta pentru că în continuare vestitele sandwich-uri Marietto se vor găsi tot pe Calea Dumbrăvii.

CITEȘTE AICI POVESTEA AFACERII MARIETTO ȘI CE AU SPECIAL SANDWICH-URILE DE AICI

”Clienții noștri s-au obișnuit cu locația asta, așa că până la urmă am decis să rămânem aici. Afacerea va fi mai mare, pregătim surprize, dar va fi tot în familie. Vom lucra tot noi, cei trei frați, și cel mai probabil o să ni se alăture și sora noastră”, spune Marius Vintilă.

veste importantă de la marietto - nu se mai mută și rămân pe dumbrăvii
Frații Vintilă, cei care au făcut cunoscut Marietto

Urmează și alte surprize precum și schimbări. Și meniul va fi unul mai stufos în curând. Vor fi păstrate cele șase sandwich-uri deja specifice pentru Marietto, dar vor apărea și produse noi. Detalii mai ample vor fi oferite în scurt timp.

 

Ultima oră

Comentariul meu