isj sibiu ia poziție în cazul învățătoarei bătută de un consilier local al psd

Incidentul avut loc miercuri după amiază la școala din Cornățel, este analizat de cei de la Inspectoratul Școlar Sibiu. O anchetă a fost demarată la nivelul școlii după ce scandalul avut loc între două învățătoare, a culminat cu agresarea fizică uneia dintre acestea de către un consilier local din Roșia.

Incidentul s-a petrecut miercuri la ora prânzului. Două învățătoare au avut un conflict verbal care mai apoi s-a accentuat. La fața locului a sosit și fratele uneia dintre acestea, care în loc să aplaneze conflictul a sărit pur și simplu la bătaie și a lovit pe cea cu care sora lui se certa.
Bărbatul este consilier local în comuna Roșia și nu s-a ferit să o amenințe cu moartea pe învățătoare.
VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO, PRECUM ȘI DETALII MAI MULTE!
Cei de la ISJ Sibiu spun că sunt revoltați de ceea ce s-a întâmplat la Cornățel. ’’Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu se declară îngrijorați și indignați de aspectele generate de conflictul care a avut loc miercuri, 16 mai, între două cadre didactice din Școala Gimnazială Cornățel, structură a Școlii Gimnaziale Roșia’’, spun cei de la ISJ Sibiu.
’’Decizia conducerii unității școlare, de începere a cercetării disciplinare a celor două cadre didactice, reprezintă o normalitate, deoarece astfel de cazuri nu trebuie tolerate, mai ales atunci când sunt generate de persoane care se ocupă de educația elevilor. Menționăm că decizia de posibilă sancționare a cadrelor didactice, în conformitate cu Legea 1/2001, Legea Educație Naționale, este deținută doar de către Consiliul de Administrație al unității de învățământ’’, se mai arată într-un comunicat al ISJ Sibiu. Citiți AICI ce s-a întâmplat!

Ultima oră

Comentariul meu