video meci cu gust de promovare - hermannstadt e deja cu gândul la liga 1

FC Hermannstadt a disputat miercuri după amiază primul meci în fața propriilor fani după ce și-a a asigurat promovarea în liga 1. Sibiul a remizat, 0-0 cu Metaloglobus, în fața a peste 2.000 de oameni care i-au aplaudat la final.

După ce și-au asigurat promovarea și matematic în liga 1, cei de la FC Hermannstadt au jucat mai dezinvolt în meciul de miercuri după amiază de pe Municipal. Alex Pelici și-a permis chiar să și odihnească mai mulți jucători care până acum nu au lipsit din echipa de start în retur.
În aceste condiții meciul a fost anost și fără prea multe ocazii la ambele porți. Oaspeții s-au mulțumit să stea ’’la cutie’’, fiind mulțumiți probabil și cu un punct în acest meci, mai ales că ei se află în cursa pentru evitarea retrogradării. Jucătorii de la FC Hermannstadt au intrat pe teren cu părul grizonat, acesta fiind modul lor de a sărbători promovarea matematică în liga 1.
Prima fază clară a apărut în minutul 63, atunci când Surugiu a încercat cu un șut pe centrul porții pe portarul celor de la Metaloglobus, însă acesta a fost la post.

Apoi meciul s-a domolit din nou. Spectatorii, aproximativ 2.000, au fredonat și ei refrenul ’’Să vină CUPA la Sibiu’’, semn că toată lumea se gândește deja la Finala Cupei României de pe 27 mai cu U Craiova.
S-a terminat 0-0, iar etapa viitoare Hermannstadt joacă duminică, în deplasare la Clinceni, de la ora 12.30.

Ultima oră

Comentariul meu