puzderie de șoferi băuți, depistați în trafic în weekend la sibiu
FOTO: arhivă

Și în acest final de săptămână polițiștii de la rutieră au întocmit o sumedenie de doare penale pe numele celor care au încălcat legea. Cele mai multe au fost pentru conducere sub influența alcoolului.

Astfel, la data de 11 mai, în jurul orei 20,00, polițiștii rutieri au fost solicitați de un echipaj de jandarmi să intervină pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu unde fusese depistat un șofer posibil aflat sub influența alcoolului.
Testat alcoolscopic, sibianul în vârstă de 43 de ani, a prezentat rezultatul de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât, pe numele său, polițiștii au întocmit un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 mai, în jurul orei 06,45, în municipiul Mediaș, a fost identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Dumbrăveni, aflat la volanul autoturismului pe strada St. L. Roth, având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferului i s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 12 mai, în jurul orei 21,30, în orașul Avrig, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un localnic în vârstă de 19 ani.
Cu această ocazie, s-a constatat că șoferul nu deține permis și se află sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele avrigeanului s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 mai, în jurul orei 02,30, în municipiul Mediaș, pe strada Stadionului, a fost identificat un alt șofer care a consumat alcool înainte de a se urca la volan.
Este vorba despre un localnic în vârstă de 47 de ani, al cărui rezultat pe etilotest a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și pe numele acestui conducător auto s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu