promovare pentru fc hermannstadt. sibiul e în liga 1

Echipa lui Alex Pelicici a reușitv să își asigure matematic promovarea în liga 1. FC Hermannstadt a remizat, 1-1, în deplasare cu Chindia Târgoviște și va evolua din sezonul viitor în prima divizie.

Bucurie fără margini la finalul partidei de duminică dimineață de la Târgoviște. Echipa fanion a Sibiului a reușit să își asigure matematic promovarea în liga 1. Performanța celor de la FC Hermannstadt vine după o săptămână perfectă pentru Alex Pelici și elevii săi. Joi s-au calificat în finala Cupei României după succesul cu 3-2 la Mediaș, iar duminică au remizat, 1-1, la Târgoviște șu obțin punctul de care mai aveau nevoie ca să promoveze în liga 1.
Sabin Lupu a marcat în minutul 4, golul care a adus punctul de la Târgoviște. În urma acestui rezultat Sibiul acumulează 81 de puncte, cu 14 mai multe decât Chindia, cu patru etape înainte de finalul campionatului. La finele partidei sibienii au încins o horă a bucuriei la centrul terenului, pentru performanța istorică obținută.promovare pentru fc hermannstadt. sibiul e în liga 1
O să fie cu siguranță bucurie mare duminică în tot orașul, fanii plănuind să aștepte echipa la stadion pentru a sărbătorii promovarea. Miercuri tot orașul o să aibă ocazia să aplaude performanța Sibiului, FC Hermannstadt urmând să evolueze de la 16.30, pe teren propriu cu Metaloglobus.

Ultima oră

Comentariul meu