fc hermannstadt dă 2.000 de bilete gratuite pentru finala cupei româniei

Nu este deloc o păcăleală. Cei de la FC Hermannstadt au anunțat duminică seară că oferă 2.000 de bilete GRATUIT suporterilor sibieni la finala Cupei Romaniei din 27 mai, de pe Arena Națională.

Ce trebuie sa faci? Trebuie mai întâi să dai like la pagina de Facebook a celor de la FC Hermannstadt și apoi să distribui pagina de facebook a acestora pe ’’wall’’-ul tău. Pasul trei este să trimiți un mesaj cu numele complet (numele din cartea de identitate) pe Facebook la cei de la FC Hermannstadt.
’’Primii 2000 de suporteri care indeplinesc conditiile de mai sus vor fi anuntati de unde si cand pot intra in posesia biletului. Mentionam ca inmanarea biletelor se va face doar in baza cărții de identitate. Persoanele care nu au pagina de facebook să sune la numerele de telefon ale clubului’’, se arată în anunțul făcut de cei de la FC Hermannstadt. Cele 2000 de bilete sunt în una dintre peluzele arenei.
’’Îi anunțăm, de asemenea, pe suporterii noștri care doresc să ne însoțească la București, pentru a ne fi alături la finala cu CSU Craiova, dar care doresc să urmărească meciul din alte sectoare decât cel în care sunt cele 2000 de locuri cu bilete gratuite, că pot solicita sprijin pentru cumpărarea de bilete, tot pe Facebook. Vom face tot posibilul să îi ajutăm, mai ales în cazul în care vorbim de grupuri de cel puțin 20-30 de suporteri’’, mai spun cei de la FC Hermannstadt. Click pe postarea de mai jos sau AICI ca să vă înscrieți în cursa pentru obținerea unui bilet gratuit.

Ultima oră

Comentariul meu