VIDEO - Noi episoade la Geanny Tattoo Reality Show. Cu povești de viață din Sibiu

Încet încet Geanny Tattoo Reality Show are tot mai mulți urmăritori. Iar cei care nu au văzut încă niciun episod e timpul să le urmărească. Și asta pentru că deja s-a ajuns la episodul 5, iar poveștile sunt din ce în ce mai interesante.

În episodul 4 se vorbește despre cover up-uri. ”Episoadele noastre au și rol informativ. Am vrut să explicăm ce înseamnă un cover up, cât de greu se acoperă tatuajele vechi, iar ca urmare, cei care doresc să își facă un tatuaj să se gândească foarte bine înainte și să fie convinși de model și de locul în care și-l doresc”, spune Geanny.

Dan Tipuriță este cel căruia Dany îi retatuează întreg brațul drept. Noul model vine să le acopere pe cele vechi, făcute în urmă cu 20 de ani. O parte în armată, iar unul dintre ele are o poveste interesantă….pe care vă lăsăm să o descoperiți.

YouTube video

Lucian Marcu, căpitanul echipei de fotbal Voința, și-a tatuat spatele. Povestea lui este marcantă, transpusă pe piele. ”I-am tatuat o scenă din Războiul de Independență. Am tatuat un soldat cu un steag în mână care calcă pe cadavre, iar în jur totul este nămol. Fiecare element în parte înseamnă ceva pentru Luci, semnifică încercările prin care a trecut. Are o poveste de viață impresionantă, ce o povestește în episodul 5 din Reality Show-ul nostru”, spune Geanny.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu