start pentru un mega weekend la sibiu. evenimente unul și unul în oraș

E week-end! Nu la fel de călduros ca cel trecut, dar plin de evenimente ce satisfac toate gusturile: de la super petreceri la super piese de teatru sau spectaole. Plus evenimente pentru copii.

La ultima categorie nu se încadrează cei care merg în Cotton Pub by Night. Aici distracția începe de vineri, cu ritmuri de Alexander Augustin aka Disco Biscuit. Sâmbătă e de revenit aici, pentru că atmosfera va fi pornită și apoi întreținută de DJ Sorin Deaconu. Evident că cel mai bine ar fi să vă rezervați o masă, iar acest lucru se face la numărul de telefon 0752268866.

Pentru alții week-end-ul poate începe ceva mai ”așezat”, la lansarea de carte a lui Radu Paraschivescu. Evenimentul va avea loc la Libăria Humanitas, vineri de la ora 18. Detalii aici.

Faust se joacă din nou la Fabrica de Cultură vineri și sâmbătă de la ora 19. Încercați-vă norocul, poate mai găsiți bilete. Merită!

Sâmbătă este o zi plină chiar și pentru cei mici. La ora 10 și 12, la Teatrul Gong, au loc două ediții ale Atelierului…de meșterilit, coordonat de Aurelia Călinescu. Activitatea este recomandată copiilor între 6 și 10 ani, durează o oră jumătate, iar un bilet costă 14 lei.

Tot la Teatrul Gong se joacă ”Broscuța fermecată”. Spectacolul poate fi văzut sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Este recomandat copiilor de peste 3 ani, durează 40 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Etapa I a Campionatului National de Slalom Paralel 2018 va avea loc sâmbătă, de la ora 10, pe terenul auto din spatele bazei ISU. Vor participa seniori licentiati, juniori licentiati cu varste intre 12-18 ani, pilotii din CNRD.

Legături. Bolero” este spectacolul de dans contemporan ce va avea loc sâmbătă de la ora 19 la Sala Thalia. Este o premieră a Teatrului de Balet Sibiu. Detalii aici.

Teatrul Radu Stanca propune pentru duminică seara, de la ora 19, spectacolul ”Damen- Vals” de D.R Popescu. Este un spectacol cu și de Ioana Blaga Frunzescu. Durează o oră, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu