’’magicianul’’ pelici după calificarea sibiului în finala cupei româniei: am intrat în istorie!

Omul care conduce de pe margine cu succes FC Hermannstadt spune că speră să facă o minune și în  finala Cupei României cu U Craiova, de pe 27 mai, după calificarea obținută la Mediaș.

Antrenorul lui FC Hermannstadt nu și-a ascuns satisfacția după succesul cu 2-3 din deplasarea de joi seară de la Mediaș, victorie care a pecetluit calificarea Sibiului în finala Cupei României. „Avem o organizare a clubului de excepție. Am muncit mult, am fost modești și așa am reușit. Cam astea ar fi ingredientele. E bine că am remontat meciul după ce am primit acel gol. E bine că ne-am calificat, acum ne gândim la meciul cu Chindia, care ne poate aduce promovarea. E un an frumos la Sibiu, un an prin care am intrat în istorie.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO FC Hermannstadt e în FINALA Cupei României! Sibiul, meci FABULOS la Mediaș
Suntem mândri, îi felicit pe băieți. Aș minți să spun că ne așteptam să dăm 3 goluri. Știam că vom avea ocazii, pentru că Mediașul avea nevoie să vină peste noi. Fotbalul ne-a arătat că se poate orice. Am eliminat Voluntari, Juventus, Steaua și Gaz Metan. Nimeni nu ne dădea vreo șansă. Iată că nu s-a întâmplat așa cum credeau ei și am reușit să ajungem până în ultimul act”, a spus Alexandru Pelici după meci.
VEDEȚI AICI IMAGINI VIDEO ȘI FOTO DE LA CALIFICAREA DE JOI DE LA MEDIAȘ
FC Hermannstadt joacă finala pe Național Arena, în 27 mai cu Craiova. ”Ne vom juca şansa şi în faţa Craiovei. Pornim cu şansa a doua, e o echipă care s-a luptat la titlu. Sperăm să avem fanii lângă noi. Cu siguranţă, Craiova îi va avea”, a mai spus Pelici.

Ultima oră

Comentariul meu