joburi pentru studenții la drept. târg de cariere la sibiu
Foto Arhivă

În perioada 14 – 15 mai 2018 se desfăşoară Târgul de cariere pentru studenţii la Drept -ELSA JobFest, în premieră în Sibiu, la Hotel Continental Forum Sibiu. Evenimentul este organizat de Asociația studenților la drept ELSA, din cadrul Facultății de Drept „Simion Bărnuțiu“ a Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu.

ELSA JobFest Sibiu, eveniment organizat prin intermediul departamentului Student Trainee Exchange Programme (STEP) din cadrul Asociaţiei studenţilor la drept, aflat la prima ediţie în Sibiu, se va desfășura pe durata a două zile, luni, 14.04.2018 și marți, 15.04.2018, începând cu ora 10:00 am. Durata prezentărilor va fi de aproximativ 4 ore, iar la sfârșitul prezentărilor va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri. Tot în cadrul evenimentului sunt programate workshop-uri în care studenții au posibilitatea să afle informaţii valoroase, cum ar fi: cum să facă o bună impresie în primele 3 secunde ale unei întâlniri sau cum să transmită un mesaj corect și concis în fața unei audiențe. Printre invitaţii evenimentului se regăsesc: Nartea și Asociații, Mușat și Asociații, Kinstellar, Baroul Sibiu, dar și alte case de avocatură, birouri notariale şi executori judecătoreşti din județele Vâlcea, Alba, Timiș, Sibiu, Iași și București. Alţi invitaţi ai evenimentului sunt: Alexandru Agarici, Automobile Bavaria Sibiu, Peugeot Sibiu, ADECO Sibiu, ALTRIX Real Invest Târgu Mureş, VITAS România, EuroTriade Sibiu. Printre partenerii şi sponsorii evenimentului se numără: AJOFM Sibiu, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Premium Detailing Sibiu, Ghost Media, Pardon Cafe, Jurnalul Oltului, Angajatorulmeu.ro, Sibiu 100%, Sibiu Events.

joburi pentru studenții la drept. târg de cariere la sibiu

„Acest eveiment își propune să realizeze o punte de legătură și un spațiu de cunoaștere între studenții facultăților de profil juridic, aflați în punctul în care își aleg o carieră și potențialii angajatori, conștienți că cea mai importantă resursă sunt oamenii, motiv pentru care investesc constant timp în cunoașterea și atragerea acestei resurse.” – Alexandru Fragulea, vicepreședinte ELSA Sibiu – departamentul S.T.E.P.

Sunt așteptați la eveniment toți studenții și absolvenții din cadrul Facultății de drept „Simion Bărnuțiu“, dar și cei care au absolvit sau sunt în continuare studenți în cadrul unei facultăți de drept din țară. Participarea la evenimentul JobFest Sibiu este gratuită, iar intrarea va începe de la ora 09:30 am.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică